Ο Ντράγκαν Τράβιτσα «κάρφωσε» στον τοίχο του Ρέντη το 31ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού
i

© ερασιτέχνης Ολυμπιακός

Ο Ντράγκαν Τράβιτσα «κάρφωσε» στον τοίχο του Ρέντη το 31ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Ντράγκαν Τράβιτσα, άλλαξε τη διακόσμηση στους τοίχους του κλειστού του Ρέντη και πρόσθεσε το πρωτάθλημα που κατέκτησε η ομάδα βόλεϊ ανδρών.

Το 31ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού στο βόλεϊ ανδρών βρήκε τη θέση του στο κλειστό του Ρέντη. Η ομάδα του Πειραιά κατέκτησε τον τίτλο με 3-1 νίκες κόντρα στον ΠΑΟΚ στη σειρά των τελικών.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 στον τέταρτο - και τελευταίο όπως αποδείχτηκε - τελικό στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι επανήλθε στην κορυφή του ελληνικού βόλεί ανδρών μετά από διάλειμμα ενός χρόνου.

Ο Ντράγκαν Τράβιτσα, αρχηγός της ομάδας του Πειραιά άλλαξε τη... διακόσμηση στους τοίχους του κλειστού του Ρέντη. Ο έμπειρος πασαδόρος «κάρφωσε» το 31ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού δίνοντας το δικό του μήνυμα για νέα... αλλαγή την επόμενη σεζόν.

«Αυτός είναι απλά ένας αριθμός αλλά σημαίνει πολλά για την ομάδα. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα και ελπίζουμε να το αλλάξουμε και πάλι. Προς το παρόν το απολαμβάνουμε», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Ντράγκαν Τράβιτσα.

«Ήταν πολύ καλό παιχνίδι από τη μεριά μας. Πιέσαμε πολύ στο σερβίς με τον Παγένκ και πήραμε όλες τις κόντρα μπάλες. Κάναμε εξαιρετική χρονιά κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, που για να τους κερδίσουμε έπρεπε να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο. Σίγουρα, το σερβίς, η καρδιά και ο χαρακτήρας μας έπαιξαν ρόλο για να φτάσουμε στον τίτλο», είχε σημειώσει ο αρχηγός του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.