Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού υποδέχτηκαν στου Ρέντη τους πρωταθλητές στο βόλεϊ (vid)

Η υποδοχή του Ολυμπιακού στου Ρέντη

i

© Intime

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού υποδέχτηκαν στου Ρέντη τους πρωταθλητές στο βόλεϊ (vid)

Αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν τα μεσάνυχτα στου Ρέντη, με σκοπό να υποδεχτούν τους πρωταθλητές Ελλάδας στο βόλεϊ.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 3-0 σετ του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, έκανε το 3-1 στη σειρά των τελικών της Volley League και κατέκτησε το 31ο του πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» κάπως έτσι τελείωσαν μια ονειρική γι' αυτούς σεζόν, όπου έπαιξαν σε τέσσερις τελικούς, κερδίζοντας τους δύο. Παρά το προχωρημένο της ώρας (02:00), οπαδοί των Πειραιωτών επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στους θριαμβευτές της Πυλαίας.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι έφτασε τα ξημερώματα στου Ρέντη και γνώρισε την αποθέωση από αρκετούς φίλους των Πειραιωτών, οι οποίοι έσπευσαν να συγχαρούν τους παίκτες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η επικράτηση κόντρα στον ΠΑΟΚ στη σειρά των τελικών σε συνδυασμό με τον ευρωπαϊκό τίτλο έχει φέρει χαμόγελα στον σύλλογο, σε ότι αφορά την πορεία της φετινής σεζόν.

 Σε δηλώσεις του μετά τη νίκη στη Θεσσαλονίκη, ο Άλεν Παγένκ έκανε τον απολογισμό της χρονιάς λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτοί ήταν οι δύο μεγάλοι μας στόχοι, το πρωτάθλημα και το ευρωπαϊκό. Τους κατακτήσαμε και τους δύο! Μπορούμε να πούμε, ότι ήταν επιτυχημένη η χρονιά. Σίγουρα, θέλαμε και τα άλλα δύο τρόπαια, αλλά αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι τίτλοι. Είμαστε χαρούμενοι ως Κυπελλούχοι Ευρώπης και πρωταθλητές Ελλάδας! Είχαμε μία καταπληκτική ομάδα, ενωμένοι ως το φινάλε. Κόσμος, διοίκηση, σταφ, όλοι ήταν δίπλα μας στα δύσκολα, τους ευχαριστούμε. Πανηγυρίζουμε όλοι μαζί».