Τακουρίδης: «Καλό είναι οι δημοσιογράφοι να δείτε τις δηλώσεις του Αντετοκούνμπο και να τις μάθετε απ' έξω»

Γιάννης Τακουρίδης

i

© Intime

Τακουρίδης: «Καλό είναι οι δημοσιογράφοι να δείτε τις δηλώσεις του Αντετοκούνμπο και να τις μάθετε απ' έξω»

Sportal newsroom 21:28 - 28.04.2023 / Ανανεώθηκε: 21:28 - 28.04.2023

Συγγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την εμφάνιση της ομάδας στον τέταρτο τελικό της Volley League κόντρα στον Ολυμπιακό ζήτησε ο Γιάννης Τακουρίδης που χρησιμοποίησε τις δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο περί αποτυχίας.

Τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο περί αποτυχίας χρησιμοποίησε ο Γιάννης Τακουρίδης μετά το τέλος του τέταρτου τελικού της Volley League μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Ο αρχηγός της ομάδας της Θεσσαλονίκης ζήτησε, αρχικά συγγνώμη για την απώλεια του τίτλου.

«Ήταν μία κακή μέρα. Δεν μπήκαμε στο γήπεδο. Δεν είναι ώρα να το αναλύσουμε. Συγγνώμη στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και δεν είδε την ομάδα να παλεύει» είπε αρχικά ο Γιάννης Τακουρίδης.

Στη συνέχεια, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε αν είναι αποτυχημένη η χρονιά της ομάδας της Θεσσαλονίκης μετά την απώλεια του πρωταθλήματος. «Την καλύτερη απάντηση στην επιτυχία και στην αποτυχία την έδωσε πρόσφατα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Μπορείτε όλοι οι δημοσιογράφοι να τις παίξετε, να τις διαβάσετε πολύ καλά και να τις μάθετε απ' έξω. Δεν έγιναν πολλά πράγματα σωστά σήμερα. Είμαι στεναχωρημένος που χάθηκε η ευκαιρία να συνεχίσουμε την διεκδίκηση του πρωταθλήματος», σχολίασε ο Έλληνας κεντρικός.