Πανηγυρίστηκε στο ΣΕΦ η κατάκτηση του πρωταθλήματος στο βόλεϊ: Έπαιζε στα μάτριξ ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ

Πανηγυρίστηκε στο ΣΕΦ η κατάκτηση του πρωταθλήματος στο βόλεϊ: Έπαιζε στα μάτριξ ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 21:01 - 28.04.2023 / Ανανεώθηκε: 21:02 - 28.04.2023

Ο κόσμος του Ολυμπιακού που βρισκόταν στο ΣΕΦ για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος ενάντια στον ΠΑΟΚ. Ο αγώνας μάλιστα παιζόταν στα μάτριξ του γηπέδου.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη με 3-0 σετ, έκανε το 3-1 στη σειρά και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Αυτό ήταν το 31ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους. 

Κάπως έτσι οι «ερυθρόλευκοι» έκλεισαν ιδανικά μια ονειρική γι' αυτούς σεζόν, αφού έπαιξαν σε τέσσερις τελικούς, κερδίζοντας τους δύο. Αρχικά η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι κέρδισε δύο φορές τη Μακάμπι Τελ Αβίβ σε ισάριθμα παιχνίδια (3-0, 3-0).Στο Κύπελλο Ελλάδος γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 1-3, ενώ στο League Cup γνώρισαν δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια από τον Παναθηναϊκό

Όπως είναι λογικό το πρωτάθλημα πανηγυρίστηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού, ακόμα και από αυτούς που βρισκόταν στο ΣΕΦ. Συγκεκριμένα στα μάτριξ του γηπέδου έπαιζε ο αγώνας, πριν από το μεγάλο παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» με τη Φενέρμπαχτσε. Με το τέλος του παιχνιδιού οι φίλοι της ομάδας ξέσπασαν σε επευφημίες και πανηγυρισμούς.