Τα κορίτσια του Ολυμπιακού στο πόλο γιόρτασαν το 10 συνεχόμενο πρωτάθλημα στον Αργυρό (vid/ gallery)

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού στο πόλο γιόρτασαν το 10 συνεχόμενο πρωτάθλημα στον Αργυρό (vid/ gallery)

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:28 - 21.05.2023 / Ανανεώθηκε: 13:44 - 21.05.2023

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού τα «έσπασε» στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται οι Κωνσταντίνος Αργυρός και Σάκης Ρουβάς μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στη Βουλιαγμένη και με μια επιβλητική εμφάνιση επικράτησε 10-5, κάνοντας το 3-0 στη σειρά το απόγευμα του Σαββάτου (20/5) και κατέκτησε το 10ο συνεχόμενο πρωτάθλημα (από το 2013/14) στο πόλο γυναικών και 14ο στην ιστορία του.

Λίγες ώρες μετά οι πρωταθλήτριες το γιόρτασαν με το κατάλληλο τρόπο. Ελευθεριάδου, Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου, Χυδηριώτη, Τριχά, Ξενάκη, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου, Β. Πλευρίτου, Τορνάρου, Κρίστμας, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Σάντα, Τζωρτζακάκη και όχι μόνο βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζονται οι Κωνσταντίνος Αργυρός και Σάκης Ρουβάς το βράδυ του Σαββάτου (20/5) και τα «έσπασαν». 

Μάλιστα, αυτός ήταν και ο υπ’ αριθμόν 301 τίτλος για τους Πειραιώτες στα ομαδικά αθλήματα, με την καταμέτρηση να συνεχίζεται.

Δεν ξέχασε τον Βεζένκοφ η Νικόλ Ελευθεριάδου, μετά τον τίτλο στο πόλο: «Ελπίζω αύριο το μπάσκετ να πανηγυρίσει το 302ο!»
ΠΟΛΟ

17:19 - 20.05.2023

Δεν ξέχασε τον Βεζένκοφ η Νικόλ Ελευθεριάδου, μετά τον τίτλο στο πόλο: «Ελπίζω αύριο το μπάσκετ να πανηγυρίσει το 302ο!»

Η Νικόλ Ελευθεριάδου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό στο πόλο γυναικών, έστειλε το δικό της μήνυμα στον σύντροφό της Σάσα Βεζένκοφ.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου μετά το τέλος του αγώνα, αναφέρθηκε στην επιτυχία της ομάδας της, αλλά και στον αγαπημένο της, τον άσο του μπασκετικού Ολυμπιακού Σάσα Βεζένκοφ. «Φέτος πασχίσαμε, αλλά δείξαμε στη σειρά πολύ καλά στοιχεία. Είμαστε ευχαριστημένος, κάλλιο αργά παρά ποτέ που λένε. Πήραμε τον 301ο τίτλο στην ιστορία του συλλόγου στα ομαδικά αθλήματα κι εύχομαι αύριο οι άνδρες στο μπάσκετ να κατακτήσουν τον 302ο. Ελπίζουμε να στείλουμε θετική αύρα στο Κάουνας».

Αυτό ήταν το σχόλιο της Ελευθεριάδου, η οποία δεν αποκλείεται να μεταβεί στη Λιθουανία για να δει από κοντά τον αγαπημένο της στον τελικό της Euroleague, απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Νικόλ Ελυθεριάδου έκανε κι ένα στόρι από το γλέντι, στο οποίο τραγουδά ο Σάκης Ρουβάς.