Το απλανές βλέμμα του Ιντάλγκο: Κοιτούσε απογοητευμένος το κενό μετά τη διακοπή του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Ο Ιντάλγκο

i

© Glomex

Το απλανές βλέμμα του Ιντάλγκο: Κοιτούσε απογοητευμένος το κενό μετά τη διακοπή του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Sportal newsroom 23:17 - 07.12.2023

Ο Σαλβατόρ Ιντάλγκο δεν έκρυψε την απογοήτευσή του μετά τη διακοπή του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, κάτι που αποτυπώθηκε στο πρόσωπό του.

Το παιχνίδι για τα προημιτελικά του League Cup, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, στιγματίστηκε από τα επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από το «Μελίνα Μερκούρη». Αυτό ήταν αδύνατο να μην επηρεάσει τους πρωταγωνιστές, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τους αθλητές.

Οριστική διακοπή στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
ΒΟΛΕΪ

22:55 - 07.12.2023

Οριστική διακοπή στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από το «Μελίνα Μερκούρη» και τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού, οι διαιτητές πήραν την απόφαση να διακόψουν οριστικά το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό με τον Παναθηναϊκό.

Χαρακτηριστικό ήταν το βλέμμα του Σαλβατόρ Ιντάλγκο, ο οποίος ήταν απογοητευμένος με την έκβαση του αγώνα. Η κάμερα της ΕΡΤ έπιασε τον Κουβανό να κοιτάει με απλανές βλέμμα το κενό, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τη στεναχώρια του για το πως εξελίχθηκε το ματς. 

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }