Οριστική διακοπή στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Οριστική διακοπή στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:55 - 07.12.2023 / Ανανεώθηκε: 00:29 - 08.12.2023

Μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από το «Μελίνα Μερκούρη» και τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού, οι διαιτητές πήραν την απόφαση να διακόψουν οριστικά το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό με τον Παναθηναϊκό.

Το ντέρμπι αιωνίων ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο «Μελίνα Μερκούρη» διακόπηκε οριστικά, για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς». 

Τα επεισόδια που ξέσπασαν ανάμεσα στις δυνάμεις των ΜΑΤ και σε περίπου 150 οπαδούς στη διάρκεια του δεύτερου σετ και που είχαν ως συνέπεια το σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού, οδήγησαν στην οριστική διακοπή του ντέρμπι. Για την ιστορία οι Πειραιώτες είχαν το προβάδισμα με 1-0 (25-19) και τους «πράσινους» το προβάδισμα στο δεύτερο με 18-10. 

Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική και μέσα στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», με το ματς να διακόπτεται αρχικά και στη συνέχεια ο διαιτητής της αναμέτρησης να προχωρά στην οριστική διακοπή του. 

Το πιο σοκαριστικό νέο ήταν αυτό του τραυματισμού ενός αστυνομικού, ο οποίος βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Η αστυνομία, λοιπόν, αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα και μετέτρεψε σε «αστακό» το «Μελίνα Μερκούρη», προκειμένου να βρεθεί ο δράστης που πέταξε τη φωτοβολίδα στο όργανο της τάξης. 

Σε «ομηρία» 1000 οπαδοί περιμετρικά του «Μελίνα Μερκούρη» - Ξέσπασε φωτιά, απέτρεψαν τα χειρότερα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού
ΒΟΛΕΙ

22:55 - 07.12.2023

Σε «ομηρία» 1000 οπαδοί περιμετρικά του «Μελίνα Μερκούρη» - Ξέσπασε φωτιά, απέτρεψαν τα χειρότερα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού

Τον δράστη που έριξε τη φωτοβολίδα στον αστυνομικό που βρίσκεται στο νοσοκομείο αναζητά η ΕΛ.ΑΣ., η οποία έχει μετατρέψει σε «αστακό» το «Μελίνα Μερκούρη».

Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του «Μελίνα Μερκούρη» προκειμένου να τακτοποιήσει τον δράστη που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού. Πλέον, θα αποφασίσει η διοργανώτρια αρχή αν και πώς θα συνεχιστεί το ματς.