Σε «ομηρία» 1000 οπαδοί περιμετρικά του «Μελίνα Μερκούρη» - Ξέσπασε φωτιά, απέτρεψαν τα χειρότερα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού

Σε «ομηρία» 1000 οπαδοί περιμετρικά του «Μελίνα Μερκούρη» - Ξέσπασε φωτιά, απέτρεψαν τα χειρότερα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού

Sportal newsroom 22:55 - 07.12.2023 / Ανανεώθηκε: 00:29 - 08.12.2023

Τον δράστη που έριξε τη φωτοβολίδα στον αστυνομικό που βρίσκεται στο νοσοκομείο αναζητά η ΕΛ.ΑΣ., η οποία έχει μετατρέψει σε «αστακό» το «Μελίνα Μερκούρη».

Τα επεισόδια κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, στιγμάτισαν την αναμέτρηση για τα προημιτελικά του League Cup. Το πιο σοκαριστικό νέο ήταν αυτό του τραυματισμού ενός αστυνομικού, ο οποίος βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. 

Η αστυνομία, λοιπόν, αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα και μετέτρεψε σε «αστακό» το «Μελίνα Μερκούρη», προκειμένου να βρεθεί ο δράστης που πέταξε τη φωτοβολίδα στο όργανο της τάξης. Πιο αναλυτικά, οι Αρχές δεν επιτρέπουν στα αμάξια που βρίσκονται γύρω από το γήπεδο να φύγουν, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους φιλάθλους εντός των κερκίδων, οι οποίοι αγγίζουν τους 1000.

Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του «Μελίνα Μερκούρη» προκειμένου να τακτοποιήσει τον δράστη που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού. 

Βέβαια αυτή η τακτική της αστυνομίας όχι απλά δεν βοήθησε τα πράγματα, αλλά αντιθέτως τα έκανε χειρότερα. Αυτό διότι περίπου 200 μέτρα πιο μακριά ξέσπασε εστία φωτιάς, η οποία προέκυψε από επεισόδια που συνεχίστηκαν μεταξύ των οπαδών και των δυνάμεων της αστυνομίας. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, πάντως, παρενέβησαν και αποσόβησαν τα χειρότερα.

Χάος στο «Μελίνα Μεκούρη»: Διακόπηκε το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός έπειτα από ρίψεις δακρυγόνων εκτός γηπέδου (vid)

Στο ντέρμπι του βόλεϊ Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο «Μελίνα Μερκούρη» έγινε χαμός εκτός γηπέδου. Στη διάρκεια του αγώνα, ο οποίος είναι στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Λιγκ Καπ και είναι νοκ άουτ, εκτός γηπέδου συγκρούστηκαν οπαδοί των ερυθρόλευκων με τα ΜΑΤ.

Επεισόδια στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός - Ματατζής φωνάζει: «Θα γαμη@@@ και εσύ και το παιδί σου» (vid)
ΒΟΛΕΙ

22:37 - 07.12.2023

Επεισόδια στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός - Ματατζής φωνάζει: «Θα γαμη@@@ και εσύ και το παιδί σου» (vid)

Ένα απίθανο σκηνικό έλαβε χώρα στα επεισόδια περιμετρικά του «Μελίνα Μερκούρη», κατά τη διάρκεια του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, με αστυνομικό των ΜΑΤ να απειλεί φίλαθλο.

Από τις αστυνομικές δυνάμεις υπήρξαν πολλές ρίψεις δακρυγόνων και η μυρωδιά από τα χημικά πέρασε εντός γηπέδου. Οπαδοί που βρίσκονταν στις εξέδρες και φυσικά οι παίκτες και τα μέλη των δύο συλλόγων, δεν μπορούσαν ν' αναπνεύσουν, οπότε οι διαιτητές έδωσαν εντολή στους αθλητές να μεταφερθούν στα αποδυτήρια.