Σοκαριστικές εικόνες από το «Μελίνα Μερκούρη»: Οπαδός αποχώρησε από το γήπεδο υποβασταζόμενος (vid)
i

© PS Streamable

Σοκαριστικές εικόνες από το «Μελίνα Μερκούρη»: Οπαδός αποχώρησε από το γήπεδο υποβασταζόμενος (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:56 - 07.12.2023 / Ανανεώθηκε: 01:58 - 08.12.2023

Τα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς και ΜΑΤ, κατά τη διάρκεια του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, έφεραν την αλόγιστη χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία. Αυτό προκάλεσε αναπνευστικά προβλήματα σε αρκετούς από τους παρευρισκόμενους, με έναν από αυτούς να αποχωρεί υποβασταζόμενος.

Το αγωνιστικός σκέλος του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αφού ο προημιτελικός του League Cup στιγματίστηκε από τα σοβαρά επεισόδια περιμετρικά του «Μελίνα Μερκούρη». Μερίδα οπαδών των Πειραιωτών βρέθηκε σε σύγκρουση με τις δυνάμεις των ΜΑΤ και εκείνες προχώρησαν σε χρήση δακρυγόνων. 

Αυτά, όμως, είχαν άμεσο αντίκτυπο στους απλούς φιλάθλους, οι οποίοι... την πλήρωσαν για τα μέτρα καταστολής των αστυνομικών. Η ατμόσφαιρα στο Ρέντη έγινε αποπνικτική με αποτέλεσμα ουκ ολίγοι φίλαθλοι να αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα. Ένας από αυτούς, μάλιστα, δεν άντεξε την ποσότητα των χημικών και αποχώρησε από το γήπεδο υποβασταζόμενος.

Το απλανές βλέμμα του Ιντάλγκο: Κοιτούσε απογοητευμένος το κενό μετά τη διακοπή του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Το παιχνίδι για τα προημιτελικά του League Cup, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, στιγματίστηκε από τα επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από το «Μελίνα Μερκούρη». Αυτό ήταν αδύνατο να μην επηρεάσει τους πρωταγωνιστές, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τους αθλητές.

Επεισόδια στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός - Ματατζής φωνάζει: «Θα γαμη@@@ και εσύ και το παιδί σου» (vid)
ΒΟΛΕΙ

22:37 - 07.12.2023

Επεισόδια στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός - Ματατζής φωνάζει: «Θα γαμη@@@ και εσύ και το παιδί σου» (vid)

Ένα απίθανο σκηνικό έλαβε χώρα στα επεισόδια περιμετρικά του «Μελίνα Μερκούρη», κατά τη διάρκεια του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, με αστυνομικό των ΜΑΤ να απειλεί φίλαθλο.

Χαρακτηριστικό ήταν το βλέμμα του Σαλβατόρ Ιντάλγκο, ο οποίος ήταν απογοητευμένος με την έκβαση του αγώνα. Η κάμερα της ΕΡΤ έπιασε τον Κουβανό να κοιτάει με απλανές βλέμμα το κενό, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τη στεναχώρια του για το πως εξελίχθηκε το ματς.