Ρεσιτάλ ανοησίας: Προσωρινή διακοπή στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για ρίψη μπουκαλιού – Εκκενώθηκε η θύρα των οργανωμένων! (vid)

Ρεσιτάλ ανοησίας: Προσωρινή διακοπή στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για ρίψη μπουκαλιού – Εκκενώθηκε η θύρα των οργανωμένων! (vid)

Sportal newsroom 20:00 - 22.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:10 - 22.04.2024

Μία ρίψη μπουκαλιού στον πάγκο του Παναθηναϊκού προκάλεσε την προσωρινή διακοπή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ αποφασίστηκε η εκκένωση της θύρας των οργανωμένων, προκειμένου να συνεχιστεί το ματς.

Χαμός στου Ρέντη λίγο πριν το φινάλε του ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα!

Μετά το μπλοκ του Κουμεντάκη, που έφερε το 19-18 για τους «ερυθρόλευκους» σε μία φάση που έβγαλαν απίστευτη άμυνα προέκυψε μία μικρή διακοπή, καθώς έπεσε ένα αντικείμενο στον πάγκο του Τριφυλλιού και ο διαιτητής κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, ο τεχνικός των «πράσινων», Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ανέφερε στον διαιτητή ότι ένας από τους συνεργάτες του δέχθηκε μπουκάλι. Μετά από διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους διαιτητές και τους ανθρώπους των δύο ομάδων η απόφαση που πάρθηκε για να συνεχιστεί κανονικά ο αγώνας ήταν η εκκένωση της θύρας των οργανωμένων.

Και τελικά αυτό έγινε, με το κομμάτι της εξέδρας που βρισκόντουσαν οι οργανωμένοι φίλοι του Ολυμπιακού να εκκενώνεται και το ντέρμπι να συνεχίζεται κανονικά.