Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Για την στέψη οι «ερυθρόλευκοι», για την επιβίωση οι «πράσινοι»

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός βόλεϊ ανδρών

i

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός βόλεϊ ανδρών/©Intime

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Για την στέψη οι «ερυθρόλευκοι», για την επιβίωση οι «πράσινοι»

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:42 - 18.04.2024 / Ανανεώθηκε: 05:20 - 16.05.2024

Ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός κοντράρονται το απόγευμα της Πέμπτης (18/4, 18:00) στο Μετς για τον τρίτο τελικό της Volley League ανδρών. Οι Πειραιώτες προηγούνται με 2-0 και σε περίπτωση νίκης θα στεφθούν πρωταθλητές, ενώ οι «πράσινοι» παίζουν για την επιβίωσή τους.

Πράξη τρίτη στους τελικούς της φετινής Volley League ανδρών. Ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός μονομαχούν το απόγευμα της Πέμπτης (18/4, 18:00) στο Μετς.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται με 2-0 στη σειρά και σε περίπτωση νίκης θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Αντίθετα, αν οι «πράσινοι» πάρουν τη νίκη θα μειώσουν σε 2-1 και θα μείνουν ζωντανοί στη διεκδίκηση του τίτλου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντανιέλ Καστελάνι δήλωσε: «Μπροστά μας είναι ο τρίτος τελικός, αύριο, στην έδρα του Παναθηναϊκού. Η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη όχι απλά να παίξει, αλλά να παλέψει. Είμαστε συγκεντρωμένοι στην τακτική μας για αύριο. Για εμάς, η σειρά είναι 0-0. Θέλουμε να παίξουμε το ματς με τη μέγιστη ενέργειά μας και με επιθετικότητα. Στη διάρκεια του ματς θα βρούμε και θα καταλάβουμε ποιο θα είναι το κλειδί, για να επικρατήσουμε».

Ο λίμπερο των Πειραιωτών Δημήτρης Τζιάβρας είπε: «Είμαι όλοι έτοιμοι και αποφασισμένοι, να δώσουμε τέλος στη σειρά των τελικών στο αυριανό ματς. Θεωρώ, πως αν κρατήσουμε την καλή απόδοση των τελευταίων παιχνιδιών και είμαστε σοβαροί από την αρχή, έχουμε την ψυχολογία και τον χαρακτήρα να φύγουμε πρωταθλητές από την έδρα του Παναθηναϊκού.

Σίγουρα, θα είναι ένας τελείως διαφορετικός τελικός από τους δύο προηγούμενους, καθώς πλέον κρίνει τον τίτλο, ενώ ο Παναθηναϊκός παίζει με την... πλάτη στον τοίχο. Όμως, θα παλέψουμε για να μη δώσουμε ελπίδες στον αντίπαλο».

Δεν έγινα δηλώσεις από τη μεριά των «πράσινων».