Καστελάνι: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»
i

© Intime

Καστελάνι: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Sportal newsroom 20:26 - 15.04.2024

Χαμηλούς τόνους κράτησε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο Ντανιέλ Καστελάνι παρά το ισχυρό προβάδισμα του Ολυμπιακού στους τελικούς της Volley League.

Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Volley League. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 3-0 του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Ρέντη και έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος.

Παρά το ισχυρό προβάδισμα, ο Ντανιέλ Καστελάνι κράτησε χαμηλούς τόνους στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού σημείωσε ότι η ομάδα του θα πάει στο κλειστό του Μετς για τον τρίτο τελικό, σαν να είναι το σκορ 0-1 στη μεταξύ τους σειρά.

«Το σενάριο μέχρι στιγμής είναι ιδανικό για εμάς αλλά ξέρουμε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα και γνωρίζουμε την ποιότητα του Παναθηναϊκού. Θα πάμε στο Μετς σαν να είναι η σειρά στο 0-0. Έχουμε παίξει πολύ καλό βόλεϊ και χαιρόμαστε γι'αυτό. Πιέσαμε στο σερβίς σήμερα, μας βγήκε και ήμασταν καλοί σήμερα και στο μπλοκ άμυνα», δήλωσε ο Ντανιέλ Καστελάνι.

Τζέκο προς τους οπαδούς της Φενέρ: «Ελάτε στο γήπεδο την Πέμπτη για να μας υποστηρίξετε με τον καλύτερο τρόπο»
CONFERENCE LEAGUE

12:44 - 15.04.2024

Τζέκο προς τους οπαδούς της Φενέρ: «Ελάτε στο γήπεδο την Πέμπτη για να μας υποστηρίξετε με τον καλύτερο τρόπο»

Ο επιθετικός της Φενέρμπαχτσε, Έντιν Τζέκο, μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Καραγκιουμρούκ, κάλεσε τον κόσμο να πάει στο γήπεδο την Πέμπτη για να τους στηρίξει για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

«Η αλήθεια είναι ότι έχουμε κάνει δύο παιχνίδια υψηλού επιπέδου. Χωρίς να υποτιμάω κανέναν παίξαμε σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ξέρουμε ότι έχει ποιότητα ο Παναθηναϊκός. Θα πάμε στο Μετς έτοιμοι και χωρίς να έχει συμβεί τίποτα. Έχουμε την εμπειρία ως παίκτες και ομάδα να το διαχειριστούμε», δήλωσε με τη σειρά του ο Δημήτρης Τζούριτς, κεντρικός του Ολυμπιακού.