Έξι στα έξι για τον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός πόλο ανδρών

i

© Intime

Έξι στα έξι για τον Ολυμπιακό

Πηνελόπη Παπαδήμου 17:13 - 27.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:18 - 27.10.2023

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 22-6 του Περιστερίου για την έκτη αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών.

Το απόλυτο των νικών που έχει στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο ανδρών διεύρυνε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά επιβλήθηκε με 22-6 του Περιστερίου για την έκτη αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την ομάδα του Κώστα Λούδη στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στον πρώτο όμιλο της Α1 πόλο ανδρών. Η ομάδα του Χρβόγε Κόλιανιν στρέφει την προσοχή της στο ματς με τη Γιουγκ για την τέταρτη αγωνιστική του Champions League πόλο ανδρών.

Η αναμέτρηση με την κροατική ομάδα θα γίνει την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου στις 21:00 το βράδυ. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει δύο νίκες και μία ήττα στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Στον αγώνα με το Περιστέρι, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 7-3 στο πρώτο οκτάλεπτο. Η ομάδα του Πειραιά δεν αντιμετώπισε προβλήματα και έφτασε στο 14-3 με τον Δήμου λίγο πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου. Αφού είχε εξασφαλίσει τη νίκη, η ομάδα του Χρβόγε Κόλιανιν άφησε το πόδι από το γκάζι στο τρίτο και το τέταρτο οκτάλεπτο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 22-6

Οκτάλεπτα: 7-3, 7-1, 5-1, 3-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λιαντζίρης, Βάμος 3, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 3, Δερβίσης 2, Μπούσλιε 2 Αλαφραγκής 2, Δήμου 2, Νικολαΐδης 2, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας 2.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος Χ., Παπαδημητρίου, Πρέκας, Χρυσοσπάθης, Κουκουμάκης 2, Άντζιτς, Καρούντζος 1, Φώσκολος 3, Μπεριστιάνος, Τοράκης, Μπιτσάκος Α., Σέννης, Μαστρογιαννάκος, Μπιτσάκος Κ.