Κόλιανιν: «Το ματς το αφήνουμε πίσω»

Κόλιανιν

i

© Intime

Κόλιανιν: «Το ματς το αφήνουμε πίσω»

Sportal newsroom 20:26 - 06.10.2023

Να αφήσει πίσω ο Ολυμπιακός την ευρεία νίκη επί της Ντιναμό Τιφλίδας κάλεσε ο Χέρβο Κόλιανιν.

Ευχαριστημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας δήλωσε ο Χέρβο Κόλιανιν. Η ομάδα του Πειραιά επιβλήθηκε με 19-6 της ομάδας του Ντέγιαν Στανόγιεβιτς και έκανε το δύο στα δύο στον δεύτερο όμιλο του Champions League πόλο ανδρών.

Ο Ολυμπιακός πάτησε γκάζι από πολύ νωρίς στο ματς και πήρε μία άνετη νίκη. Όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να αφήσουν πίσω τους αυτή τη νίκη. Θυμίζουμε ότι για τους νταμπλούχους Ελλάδας ακολουθεί την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την πρώτη αγωνιστική που είχε αναβληθεί.

«Πολύ καλό παιχνίδι από την πλευρά μας, πολύ καλή άμυνα και εξαιρετικός και ο Μπίγιατς σήμερα. Αυτά μας έδωσαν τη νίκη σήμερα, μία εύκολη νίκη. Αυτό το ματς το αφήνουμε κατευθείαν πίσω μας και πάμε στα επόμενα, που ακολουθούν, με τον ίδιο ρυθμό», σημείωσε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Πρώτοι σκόρερ του ήταν ο Δημήτρης Νικολαΐδης και ο Γιάννης Φουντούλης με τέσσερα τέρματα. Ο Έλληνας φουνταριστός σημείωσε ότι το ματς αυτό θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό για τη δύσκολη συνέχεια.

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, με μια ομάδα που στην έδρα της είναι πολύ καλή, αλλά αυτό δεν μας εμπόδισε. Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι και καταφέραμε να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς και με μια πολύ καλή εμφάνιση στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα. Παιχνίδι, το οποίο θα μας βοηθήσει πολύ για τη δύσκολη συνέχεια που έχουμε», είπε ο Δημήτρης Νικολαΐδης.