Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα Datavaults

Ολυμπιακός

i

© OLYMPIACOS SFP

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα Datavaults

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:08 - 19.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:09 - 19.11.2023

Το συγκεκριμένο πρότζεκτ αφορούσε την υλοποίηση μιας ασφαλούς πλατφόρμας διαχείρισης προσωπικών δεδομένων, όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός γνωστοποίησε με ανακοίνωση πως το πρότζεκτ που αφορούσε την υλοποίηση μιας ασφαλούς πλατφόρμας διαχείρισης προσωπικών δεδομένων, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός:

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα Horizon Project Datavaults, στο οποίο συμμετείχε ο Ολυμπιακός, εδώ και κάτι παραπάνω από τρία χρόνια. Το πρότζεκτ αφορούσε την υλοποίηση μιας ασφαλούς πλατφόρμας διαχείρισης προσωπικών δεδομένων. Ένα πρόγραμμα, το οποίο ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2020 και ολοκληρώθηκε το 2023, καθώς λόγω του κορονοϊού, δόθηκαν παρατάσεις στην υλοποίησή του. 

Στόχος του συλλόγου μας είναι η συνέχιση της χρηματοδότησης για δράσεις καινοτομίας Horizon και Eramsus+. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα Horizon Project Datavaults δείχνει το ξεχωριστό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και για πρωτοβουλίες τεχνολογικού περιεχομένου, πέρα από δράσεις που αναδεικνύουν τον σημαντικό ρόλο του αθλητισμού σε ευαίσθητα κοινωνικά και αθλητικά θέματα.

🔴Sportal Sunday Live με ρεπορτάζ Big 5, προκριματικά Euro και πολύ μπάσκετ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!