Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατέλαβε τη 15η θέση στα 20χλμ βάδην

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

i

© Intime

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατέλαβε τη 15η θέση στα 20χλμ βάδην

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης στα 20χλμ βάδην, με την ίδια να κατακτάει τη 15η θέση.

Η δράση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης συνεχίζεται για δεύτερη μέρα, ενώ σήμερα (20/8) σειρά είχε η προσπάθεια της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη. Η σπουδαία Ελληνίδα αθλήτρια κατέλαβε τη 15η θέση στον αγώνα των 20χλμ βάδην που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής.

 Αξίζει να σημειωθεί πως η 39χρονη πρωταθλήτρια του βάδην τερμάτισε σε 1:30.19, ενώ το χρυσό μετάλλιο πήγε στην Ισπανίδα Μαρία Πέρεζ, η οποία τερμάτισε σε 1:26.51. 

Στη συνέχεια ακολούθησαν η Τζμίμα Μόνταγκ από την Αυστραλία με 1:27.16 ενώ την τρίτη θέση κατέκτησε η Ιταλίδα Αντονέλα Παλμισάνο με 1:27.26. Τέλος, η χώρα μας εκπροσωπήθηκε από μία αθλήτρια αφού η Χριστίνα Παπαδοπούλου απέσυρε τη συμμετοχή της λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Ρεκόρ με βροχή και 38η θέση για τον Παπαμιχαήλ στα 20 χλμ. βάδην

Να θυμίσουμε πως στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ έκανε μία εκπληκτική εμφάνιση στον τελικό των 20χλμ βάδην ανδρών. Αρχικά, ο αγώνας αναβλήθηκε για δύο ώρες, λόγω καταιγίδας αλλά τελικά ξεκίνησε υπό βροχή. Ο Παπαμιχαήλ από την αρχή της κούρσας μπορεί να βρισκόταν πίσω αλλά σταδιακά ανέβαινε μερικές θέσεις και στο τέλος κατάφερε να τερματίσει στην 38η θέση με νέο φετινό ρεκόρ και επίδοση 1:24.26. 

Μία επίδοση που είναι η καλύτερη φετινή του, βελτιώνοντας τη 1 ώρα 24.52 που είχε σημειώσει στο Ποντεμπράντι. Ο Ισπανός Άλβαρο Μαρτίνεζ αναδείχθηκε νικητής του αγώνα, με 1:17.32 και την κορυφαία επίδοση στον κόσμο και ακολούθησαν ο Σουηδός Περσέους Κάρλστρομ με 1:17.39 και νέο εθνικό ρεκόρ και ο Βραζιλιάνος Κάιο Μπονφίμ με 1:17.47 και εθνικό ρεκόρ.