Οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο Europe Cup γυναικών
i

© Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

Οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο Europe Cup γυναικών

Sportal newsroom 08:56 - 29.09.2023

Στον τρίτο όμιλο, που θα γίνει στην Ισπανία, κληρώθηκε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο στάδιο του Europe Cup επιτραπέζιας αντισφαίρισης γυναικών.

Η ομάδα γυναικών επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Παναθηναϊκού έμαθε τις αντιπάλους της στο δεύτερο στάδιο του Europe Cup. Το τριφύλλι αποκλείστηκε στο πρώτο στάδιο του Champions League και συνεχίζει την ευρωπαϊκή του πορεία στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση.

Ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε στο 3ο γκρουπ με αντιπάλους την ισπανική Μουζέο ντε λα Αλμέντρα Φρανσίσκο Μοράλες και την Κονστάντζα της Ρουμανίας. Οι αγώνες θα γίνουν στην Ισπανία από τις 17 μέχρι τις 22 Οκτωβρίου.

Στην ίδια διοργάνωση έχει προχωρήσει η LZ Λιντς Φρόσμπεργκ της Μαλαματένιας Παπαδημητρίου. Είναι στο 1ο γκρουπ και θα πάει τον Οκτώβριο στην Πορτογαλία για ν’ αντιμετωπίσει την τοπική Μιραντέλα και την ΗΒ Οστρόφ από την Τσεχία. Στο Champions League ανδρών απέμενε η συμπλήρωση των τεσσάρων γκρουπ με ομάδες που θα προκρίνονταν από το στάδιο 1. Η πολωνική Μπογκόρια Γκρότζισκ του Παναγιώτη Γκιώνη εκτός από την επικεφαλής Νόι Ουλμ από τη Γερμανία θα έχει στο 2ο γκρουπ και την ΗΒ Οστρόφ από την Τσεχία.

Η ETTU στο ρεπορτάζ της έδωσε και πληροφορίες για τον τρόπο διεξαγωγής. Στο Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών οι νικητές των τεσσάρων ομίλων του σταδίου 1 προκρίθηκαν για να προστεθούν στους οκτώ πρώτους seeders. Η 2η φάση θα αποτελείται από αγώνες εντός και εκτός έδρας (δύο γύροι). Οι τέσσερις δεύτεροι της 2ης φάσης θα υποβιβαστούν στα προημιτελικά του Europe Cup. Οι τέσσερις τρίτες ομάδες από το στάδιο 2 θα ολοκληρώσουν τη φετινή ευρωπαϊκή παρουσία τους. Οι τέσσερις νικητές από το στάδιο 2 θα μπουν στην τελική φάση, η οποία θα περιλαμβάνει ημιτελικούς και έναν τελικό και θα διεξαχθεί σε μορφή Final 4. Το Saarbrücken της Γερμανίας θα φιλοξενήσει φέτος το τουρνουά F4.

Στο Europe Cup ανδρών και γυναικών οι τέσσερις όμιλοι στο στάδιο 2 θα διεξαχθούν σε μορφή ενιαίου γύρου, σε 2-3 ημέρες, σε μία τοποθεσία για κάθε όμιλο. Οι ομάδες, που θα τερματίσουν στη 2η, 3η ή και 4η θέση των ομίλων τους, με εξαίρεση εκείνες, που έχουν ήδη υποβιβαστεί από το Τσάμπιονς Λιγκ στο Europe Cup , θα υποβιβαστούν στο Europe Trophy. Οι τέσσερις νικητές και οι τέσσερις δεύτεροι από τη φάση 2 θα προκριθούν στον 3ο γύρο του Europe Cup.

Nτέμης για διαιτησίες: «Δεν είμαι σίγουρος αν ο Ζίνι βρίσκει την μπάλα με το χέρι, περίεργη φάση το πέναλτι του Τζούρισιτς» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:21 - 29.09.2023

Nτέμης για διαιτησίες: «Δεν είμαι σίγουρος αν ο Ζίνι βρίσκει την μπάλα με το χέρι, περίεργη φάση το πέναλτι του Τζούρισιτς» (vid)

Ο Ντέμης Νικολαΐδης κλήθηκε να σχολιάσει τις επίμαχες φάσεις στις αναμετρήσεις Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός και ΑΕΚ - Ατρόμητος.

Το στάδιο 3 θ’ αποτελείται από αγώνες εντός και εκτός έδρας (διπλός γύρος). Οι νικητές των αναμετρήσεων του σταδίου 3 θα προχωρήσουν στα προημιτελικά και θα αγωνιστούν με τις ομάδες, που υποβιβάστηκαν από το Champions League (2οι του σταδίου 2 της διοργάνωσης). Οι προημιτελικοί, ημιτελικοί και τελικοί στο Europe Cup θα διεξαχθούν επίσης ως αγώνες εντός και εκτός έδρας (διπλός γύρος).