Πρόκριση - θρίλερ για τον Παναθηναϊκό
i

Παναθηναϊκός πόλο ανδρών/©intime

Πρόκριση - θρίλερ για τον Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 19:15 - 18.01.2023 / Ανανεώθηκε: 19:16 - 18.01.2023

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 9-8 του Περιστερίου και προκρίθηκε στο Final-4 του κυπέλλου πόλο ανδρών.

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στο Final-4 του κυπέλλου πόλο ανδρών. Το τριφύλλι επιβλήθηκε με 9-8 του Περιστερίου και έκλεισε θέση στη διοργάνωση της Πάτρας.

Οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ από την αρχή μέχρι το τέλος. Στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο Ριστίσεβιτς έκανε μία εντυπωσιακή απόκρουση σε τετ - α - τετ του Ναγκλ.

Στη συνέχεια της φάσης, ο Δευτεραίος κέρδισε την αποβολή και σκόραρε στον παίκτη παραπάνω για το 8-7 του Παναθηναϊκού τρία περίπου λεπτά πριν το τέλος. Ο Καρούντζος ισοφάρισε (8-8) για την ομάδα των δυτικών προαστίων αλλά το τριφύλλι πήρε και πάλι το προβάδισμα για το 9-8 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Άντζιτς.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Δημήτρη Μάζη ήταν ο Άντζιτς που σημείωσε επτά τέρματα. Η αναμέτρηση ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με μεγάλη καθυστέρηση, καθώς υπήρχε πρόβλημα με τα μικρά χρονόμετρα, όπως γράφτηκε και στο φύλλο αγώνα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 9-8 

Οκτάλεπτα: 0-1, 2-1, 3-3, 4-3. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Σιαμάς Γ., Δευτεραίος 1, Τόττης, Αντζιτς 7, Σγουρίδης, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης, Σιαμάς Π., Αλβέρτης 1, Βασιλάκης, Σιαμάς Χρ., Ζερβουδάκης. 

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης, Τοράκης 1, Πρέκας, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ. 2, Καρούντζος 4, Φώσκολος, Χρυσοσπάθης 1, Μαστρογιαννάκος, Λαδάς, Χόλαντ, Ναγκλ, Μπιοτσάκος Ανδ.