Τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός - Νόβα Γκόριτσα
i

© Intime

Τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός - Νόβα Γκόριτσα

Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα με τη Νόβα Γκόριτσα.

Στο Challenge Cup στρέφει την προσοχή του ο Παναθηναϊκός. Το τριφύλλι ηττήθηκε με 3-1 σετ από την ΑΕΚ για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Για το τριφύλλι ακολουθεί το ματς με τη Νόβα Γκόριτσα. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ομάδα της Σλοβενίας την Τετάρτη (8/11, 17:00) για τη φάση των «32» του Challenge Cup και ο ερασιτέχνης εξέδωσε ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε μετά τις δύο νίκες που σημείωσε κόντρα στην Τσβόλε.

«Έγινε ένα ματς που δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας. Δυστυχώς από πλευράς μας υστερήσαμε σε κάποιους τομείς και δεν τα καταφέραμε. Σίγουρα έπαιξε καθοριστικό ρόλο ότι αγωνιστήκαμε χωρίς τρεις αθλήτριες μας, την Ρόγκα, την Χατζηευστρατιάδου και τη Γκρότους ωστόσο για εμένα δεν αποτελεί δικαιολογία. Δυστυχώς δεν φάνηκε η υποδοχή μας που είναι πολύ καλή ενώ από κει και πέρα δεν διαφέρουν ιδιαίτερα τα ποσοστά μας στην επίθεση. Πρέπει να είμαστε σε καλύτερο επίπεδο και οφείλουμε να το δείξουμε στους αγώνες της Τετάρτης και του Σαββάτου κόντρα στην Γκόριτσα και τον Ολυμπιακό αντίστοιχα», σημείωσε μετά το τέλος του ματς με την ΑΕΚ ο Γιάννης Καλμαζίδης.

«Τα «φίνα κορίτσια» υποδέχονται τη Νόβα Γκόριτσα για τη φάση των «32» του Challenge Cup, την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στις 5μ.μ. στο κλειστό του Μετς.

Οι «πράσινες» θα παλέψουν για να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης κόντρα στην ομάδα από τη Σλοβενία και χρειάζονται τον κόσμο στο πλευρό τους.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το PAO TV.

Τα εισιτήρια του αγώνα διατίθενται ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster και οι ενδιαφερόμενοι-ες παρακαλούνται να κλείσουν τη θέση τους από τον ακόλουθο σύνδεσμο:

Το ιστορικό 2-4 του Φαλήρου, η γκέλα της ΑΕΚ και ο κερδισμένος Παναθηναϊκός
SPORTAL ORIGINALS

13:44 - 06.11.2023

Baladeros LIVE: Το ιστορικό 2-4 του Φαλήρου, η γκέλα της ΑΕΚ και ο κερδισμένος Παναθηναϊκός

Baladeros Live από το στούντιο του Sportal για την μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, τη «γκέλα» της ΑΕΚ και το «διπλό» του Παναθηναϊκού στη Λαμία. Βερβελές, Τσίλης, Τσιμπίδας ζωντανά με ρεπορτάζ και αναλύσεις και σύνδεση με Τσαλγατίδη και Σαββόπουλο στη Θεσσαλονίκη.

https://www.ticketmaster.gr/showProduct.html?idProduct=2128669

*Στο γήπεδο δε θα διατίθενται εισιτήρια», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.