Παραμένει «πράσινος» ο Φράγκος

Ανδρέας Φράγκος

i

Ανδρέας Φράγκος/ ©Intime

Παραμένει «πράσινος» ο Φράγκος

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:38 - 03.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:39 - 03.05.2023

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον έμπειρο ακραίο, Ανδρέα Φράγκο για έναν ακόμη χρόνο.

Τα «πράσινα» θα φορά και τη νέα σεζόν ο Ανδρέας Φράγκος. Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης (3/5) την επέκταση της συνεργασίας του για έναν ακόμη χρόνο με τον έμπειρο ακραίο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ανδρέα Φράγκο για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024 για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ. Ο έμπειρος ακραίος θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το «τριφύλλι» και να ενισχύει την ομάδα. 

Σε δήλωσή του στο www.pao1908.com o Φράγκος είπε: "Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με στόχους, που λειτουργεί μέσα σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Είμαι χαρούμενος που αυτή η συνεργασία μας συνεχίζεται και εύχομαι η νέα αγωνιστική περίοδος να είναι γεμάτη όμορφες στιγμές"».

Το «τριφύλλι» θυμίζουμε ότι έχει ανανεώσει με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο, έχει ήδη συμφωνήσει με τον Θανάση Πρωτοψάλτη και τον Θοδωρή Βουλκίδη, ενώ σε πρώτο πλάνο είναι και ο Καναδός πασαδόρος Επ προκειμένου να αντικαταστήσει τον Άξελ Γιάκομπσεν που αποχώρησε μετά από μία πενταετία.

Στον Παναθηναϊκό επιθυμούν και την παραμονή του Γιώργου Πετρέα. Ο πολύπειρος παίκτης ήταν από εκείνους που ξεχώρισαν φέτος με την πράσινη φανέλα. Ο Παναθηναϊκός θέλει να δυναμώσει ακόμη περισσότερο στους κεντρικούς με μία εξαιρετικά ποιοτική λύση, ενώ την ίδια ώρα θα περιορίσει τις επιλογές των αντιπάλων του στη θέση αυτή.