Στον Παναθηναϊκό ο Βουλκίδης

Θοδωρής Βουλκίδης

i

© Intime

Στον Παναθηναϊκό ο Βουλκίδης

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θοδωρής Βουλκίδης, που φέτος αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ.

Από τον ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Θοδωρής Βουλκίδης. Ο Έλληνας κεντρικός συμφώνησε με τη διοίκηση του τριφυλλιού και θα φοράει την πράσινη φανέλα.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου κλείνει σταδιακά τις ανοιχτές υποθέσεις για την επόμενη σεζόν. Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει ήδη συμφωνήσει με τον Θανάση Πρωτοψάλτη ενώ σε πρώτο πλάνο είναι και ο Καναδός πασαδόρος Επ προκειμένου να αντικαταστήσει τον Άξελ Γιάκομπσεν που αποχώρησε μετά από μία πενταετία.

Ο Βουλκίδης, αν και κεντρικός, διακρίνεται για το πολύ καλό σερβίς του. Ο Έλληνας διεθνής ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν με 171 πόντους, 42 εκ των οποίων ήταν από μπλοκ. Με δικό του πρώτο χρόνο, μάλιστα, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο κόντρα στον Ολυμπιακό στο final four της Καλαμάτας.

Ο 26χρονος μπλοκέρ, εκτός από το φετινό Κύπελλο, έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Έκανε το μεγάλο μπαμ στην καριέρα του αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Φοίνικα Σύρου.

Έχει παίξει μία χρονιά στο εξωτερικό με τη φανέλα της Πουατιέ, στο πρωτάθλημα Γαλλίας. Ο Βουλκίδης θα πλαισιώσει τους Ρανγκελ΄- πέρσι είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο - και Μπάση στη θέση των κεντρικών.

Στο τριφύλλι επιθυμούν και την παραμονή του Γιώργου Πετρέα. Ο πολύπειρος παίκτης ήταν από εκείνους που ξεχώρισαν φέτος με την πράσινη φανέλα. Ο Παναθηναϊκός θέλει να δυναμώσει ακόμη περισσότερο στους κεντρικούς με μία εξαιρετικά ποιοτική λύση, ενώ την ίδια ώρα θα περιορίσει τις επιλογές των αντιπάλων του στη θέση αυτή.