Προς «διαζύγιο» Παναθηναϊκός - Καλμαζίδης
i

© Intime

Προς «διαζύγιο» Παναθηναϊκός - Καλμαζίδης

Η ήττα από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Κυπέλλου φέρνει και το τέλος της συνεργασίας του Γιάννη Καλμαζίδη με τον Παναθηναϊκό.

Τελειώνει ο Γιάννης Καλμαζίδης από τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Η ήττα από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών και κυρίως η κακή εμφάνιση στο τρίτο και το τέταρτο σετ φέρνουν το «διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης ανέλαβε τον Παναθηναϊκό τον Δεκέμβριο του 2022. Ο Έλληνας τεχνικός είχε αντικαταστήσει τον Μπράνκο Γκάιτς μετά το κακό ξεκίνημα της περσινής σεζόν.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος. Έγινε, έτσι, ο πρώτος προπονητής στη σύγχρονη ιστορία που κατέκτησε πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών στην κορυφαία κατηγορία.

Η κακή χρονιά του Παναθηναϊκού και οι ήττες από τη Λαμία και τον Απολλώνιο για το πρωτάθλημα έφεραν τριγμούς. Το 3-1 σετ από τον Ολυμπιακό και η κακή εικόνα στο τρίτο και το τέταρτο σετ, φέρνουν το «διαζύγιο»

«Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά με ένα ανορθόδοξο αναγκαστικό σχήμα. Δεν αντέξαμε την πίεση, αν καταφέρναμε σε κάποιες εκτελέσεις να παίζαμε πιο ψύχραιμοι θα ήταν διαφορετικά αλλά με το αν δεν γίνεται κάτι το σκορ γράφει 3-1. Δεν υπάρχουν φαβορί εδώ και οι δύο ομάδες είναι πολύ δυνατές», σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Καλμαζίδης.