Το αντίο της Κάφρεϊ στον ΠΑΟΚ
i

© Intime

Το αντίο της Κάφρεϊ στον ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 16:40 - 24.05.2023

Με ένα μήνυμά της στο instagram, η Πέιτον Κάφρεϊ αποχαιρέτησε την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί η Πέιτον Κάφρεϊ. Η ακραία από τις ΗΠΑ ήταν από τις κορυφαίες σε απόδοση παίκτριες τη φετινή σεζόν. Ψηφίστηκε, μάλιστα, από τους προπονητές της Volleyleague γυναικών στην καλύτερη ομάδα της σεζόν.

Η Πέιτον Κάφρεϊ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα της στην τουρκική PTT Spor. Η Αμερικανίδα ακραία με ένα μήνυμά της στο instagram αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ.

«Ευχαριστώ την οικογένεια του ΠΑΟΚ για αυτή την αξέχαστη σεζόν. Αν και δεν ολοκληρώθηκε όπως θα θέλαμε, θα θυμάμαι πάντα τον χρόνο που πέρασα στη Ελλάδα.

Στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ευχαριστώ για την υποστήριξη. Δεν υπήρξε στιγμή που να μην ένιωσα αγάπη.

Στις καταπληκτικές συμπαίκτριές μου. Αυτή η ομάδα έχει γίνει μέρος της οικογένειάς μου. Όχι μόνο γνώρισα μερικές από τις πιο εκπληκτικές γυναίκες αλλά γνώρισα και τις αδερφές μου. Παρόλο που η σεζόν ήταν γεμάτη από πολλά σκαμπανεβάσματα, μείναμε δεμένες και να υποστηρίζουμε η μία την άλλη που την έκανε καλύτερη. Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ όλους και ελπίζω να σας δω όλους στο μέλλον.

Ενώ ο χρόνος μου στον ΠΑΟΚ έφτασε στο τέλος του, δεν θα ξεχάσω ποτέ τις αναμνήσεις που έκανα και τους ανθρώπους που γνώρισα. Σας ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη», ανέφερε η Πέιτον Κάφρεϊ.

© Instagram