Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ η Μαρτίνα Ξανθοπούλου

Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ η Μαρτίνα Ξανθοπούλου

Πηνελόπη Παπαδήμου 18:22 - 07.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:22 - 07.06.2024

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Μαρτίνα Ξανθοπούλου.

Στον ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν η Μαρτίνα Ξανθοπούλου. Η Ελληνίδα λίμπερο ανανέωσε το συμβόλαιό της με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και θα φοράει τη φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος για όγδοη χρονιά.

Η ανανέωση της Ξανθοπούλου είναι η πρώτη κίνηση του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν. Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον προπονητή Γιάννη Τσαϊρέλη ενώ χρέη τιμ μάνατζερ έχει αναλάβει ο Γιάννης Γιαννάκης.

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρτίνα Ξανθοπούλου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η Ελληνίδα διεθνής λίμπερο, γεννημένη το 1998, με ύψος 165cm, συνεχίζει για όγδοη χρονιά στα ασπρόμαυρα, αναλαμβάνοντας και τον ρόλο της αρχηγού για την φετινή αγωνιστική σεζόν.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Μαρτίνα Ξανθοπούλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω την κοινή πορεία μου με τον ΠΑΟΚ για όγδοη χρονιά. Φέτος είναι μία ιδιαίτερη σεζόν για εμένα, διότι θα έχω τη τιμή να είμαι αρχηγός σε αυτόν τον μεγάλο Σύλλογο. Είναι τιμή να ανήκω και να παίζω για τον ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ την Διοίκηση, και τον κ. Κωνσταντίνο Αμοιρίδη, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και εύχομαι να έχουμε μία χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς, και να πετύχουμε τους στόχους μας σαν ομάδα», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ κατέλαβε την έκτη θέση στην κανονική περίοδο της Volleyleague γυναικών την περασμένη αγωνιστική σεζόν. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναμετρήθηκε με την ΑΕΚ στην πρώτη φάση των πλέι οφ και αποκλείστηκε με δύο ήττες. Στο Κύπελλο, ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε σε νοκ άουτ προημιτελικό από τον Παναθηναϊκό. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί αρκετά αλλαγμένος τη νέα αγωνιστική σεζόν. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα έχει στο ρόστερ της σημαντικό αριθμό παικτριών από τις ακαδημίες της, αφού έχει κάνει σημαντικές πορείες στα ηλικιακά πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια.