Ο Πετρέας έδωσε αίμα για τον άτυχο αστυνομικό που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα

Ο Πετρέας έδωσε αίμα για τον άτυχο αστυνομικό που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα

Άγγελος Φραγκισκάτος 14:39 - 10.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:47 - 10.12.2023

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού και αρχηγός της Εθνικής βόλεϊ ανδρών, Γιώργος Πετρέας έδωσε αίμα για τον 31χρονο αστυνομικό που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Σε μία σπουδαία κίνηση με έντονο συμβολικό αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα προέβη, ο κεντρικός του Παναθηναϊκού και αρχηγός της Εθνικής βόλεϊ ανδρών, Γιώργος Πετρέας. 

Συγκεκριμένα ο αθλητής του τριφυλλιού έδωσε αίμα το πρωί της Κυριακής (10/12) για τον 31χρονο αστυνομικό, που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων» (Μονάδα Εντατικής Θεραπείας). 

Θυμίζουμε πως ο αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια που έλαβαν χώρα το βράδυ της Πέμπτης (7/12) έξω από το «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη, στον αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, για τα προημιτελικά του League Cup «Νίκος Σαμαράς».  

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του δράστη του βαρύτατου τραυματισμού του αστυνομικού και σύμφωνα με πληροφορίες το άτομο αυτό έχει ήδη ομολογήσει την πράξη του. Ο 18χρονος δράστης είναι οργανωμένος οπαδός και ήταν ανάμεσα στους 424 που είχαν προσαχθεί το βράδυ της Πέμπτης μετά τα επεισόδια έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη».