Άνετος στον προκριματικό ο Πετρούνιας, δύσκολα θα χάσει την πρόκριση στον τελικό (vid)

Λευτέρης Πετρούνιας

i

© Intime

Άνετος στον προκριματικό ο Πετρούνιας, δύσκολα θα χάσει την πρόκριση στον τελικό (vid)

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:51 - 11.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:04 - 11.04.2023

Ο Λευτέρης Πετρούνιας εκτέλεσε πολύ καλά το πρόγραμμά του στον προκριματικό των κρίκων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αττάλεια.

Έτοιμος να διεκδικήσει το έβδομο χρυσό μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης είναι ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο Έλληνας σπεσιαλίστας των κρίκων εκτέλεσε πολύ καλά το πρόγραμμά του και με 14.733 βαθμούς, δύσκολα θα χάσει την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος.

Ο Πετρούνιας δείχνει να έχει αφήσει πίσω του οριστικά τον τραυματισμό του στον ώμο. Ο βαθμός δυσκολία του προγράμματος του χάλκινου Ολυμπιονίκη του Τόκιο είναι 6.3 με τον ίδιο να έχει να μία μικρή αστάθεια κατά την έξοδό του στον προκριματικό.

Ο προκριματικός των κρίκων θα ολοκληρωθεί το βράδυ και τότε θα επικυρωθεί η πρόκριση του Έλληνα πρωταθλητή. Ο τελικός του Λευτέρη Πετρούνια είναι προγραμματισμένος για το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην ίδια διοργάνωση θα συμμετέχει και η Βασιλική Μιλλούση. Η σύζυγος του Λευτέρη Πετρούνια επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από 4,5 χρόνια.