Δεύτερη νίκη για τη Βουλιαγμένη, 12-8 τη Βαζούτας
i

© Intime

Δεύτερη νίκη για τη Βουλιαγμένη, 12-8 τη Βαζούτας

Sportal newsroom 21:33 - 22.09.2023

Σπουδαία νίκη πέτυχε η Βουλιαγμένη που επιβλήθηκε με 12-8 της Βαζούτας στον τρίτο προκριματικό όμιλο του Champions League πόλο γυναικών.

Τεράστιο βήμα πρόκρισης στη φάση των ομίλων του Champions League πόλο γυναικών έκανε η Βουλιαγμένη. Η ομάδα των νοτίων προαστίων επιβλήθηκε με 12-8 της Βαζούτας και έκανε το δύο στα δύο στον τρίτο προκριματικό όμιλο.

Θυμίζουμε ότι η Βουλιαγμένης είχε επιβληθεί με 11-6 της ισπανικής Τεράσα. Στον αγώνα με αντίπαλο τη Βαζούτας η ομάδα της Κικής Λιόση δεν αντιμετώπισε προβλήματα.

Η Βουλιαγμένη ήταν εμφανώς καλύτερη από την αντίπαλό της και δεν έδωσε δικαιώματα αμφισβήτησης. Η Βαζούτας προηγήθηκε για πρώτη και τελευταία φορά με 4-3 στο δεύτερο οκτάλεπτο. Στη συνέχεια, η ομάδα των νοτίων προαστίων έκανε σερί 6-0 και άνοιξε τη διαφορά στο 9-4 φτάνοντας στη νίκη.

Πρώτη σκόρερ της Βουλιαγμένης ήταν Έλενα Ελληνιάδη με τέσσερα τέρματα. Η Μαρία Πάτρα σημείωσε τρία γκολ.

Η Βουλιαγμένη αντιμετωπίζει το Σάββατο τη γηπεδούχο Ματαρό και την Κυριακή την ολλανδική Ντε Ζάαν.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – BVSC ZUGLO (ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ) 12-8

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-2, 3-2, 3-2

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 4, Γιαννοπούλου, Ριντζ 1, Σλίκινγκ 2, Μαρία Πάτρα 3, Κρασσά, Ανδρεάδη, Τζούστρα 2, Αγγελίδη, Διαμαντοπούλου.

Τα τέρματα της BVSC Zuglo σημείωσαν οι: Μέσαρος-Φάρκας 2, Φέκετε 2, Αρμάι 1, Κολάροβα 1, Κέλε 1, Πόλακ 1.

Κοντά στην πρόκριση ο Εθνικός

Ο Εθνικός επιβλήθηκε με 12-9 της Τριέστε και έκανε το δύο στα δύο στον δεύτερο προκριματικό όμιλο στο Champions League πόλο γυναικών. Η ομάδα του Πειραιά με όπλο την άμυνά της πήρε διαφορά 3-4 τερμάτων με το ξεκίνημα του αγώνα.

Ο Εθνικός είχε τον έλεγχο και έφτασε σε μία σχετικά άνετη νίκη. Η ομάδα του Στέφανου Λέανδρου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο την Πάντοβα και τη Μιλούζ.

Αιχμές και από το Kicker για ευνοϊκή μεταχείριση της Φράιμπουργκ από τη διαιτησία κόντρα στον Ολυμπιακό: «Ο μόνος που είδε κάρτα ήταν ο Μαρτίνεθ»
EUROPA LEAGUE

18:54 - 22.09.2023

Αιχμές και από το Kicker για ευνοϊκή μεταχείριση της Φράιμπουργκ από τη διαιτησία κόντρα στον Ολυμπιακό: «Ο μόνος που είδε κάρτα ήταν ο Μαρτίνεθ»

Θέση για τη φάση του Έσε πήρε η γερμανική «Kicker», υποστηρίζοντας πως ο Σάλαϊ έχει βρει τον Αργεντινό με τον αγκώνα του και ο διαιτητής, Λίντχουντ, δεν έδωσε ούτε φάουλ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ- ΤΡΙΕΣΤΕ (ΙΤΑΛΙΑ) 12-9

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 4-3, 1-2, 3-2

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 2, Κατσιμπρή, Τέρνερ, Κλαψιανού, Ειρήνη Νίνου 2, Χατζηκυριακάκη, Άλκ. Μπενέκου 2, Μιχαϊλοβιτς 1, Κανετίδου 3, Ιόλη Μπενέκου, Τορνάρου 2, Μαυρωτά.

Σκόραραν για την Τριέστε οι: Σεργκόλ 3, Τσιτίνο 1, Ντε Μάρκ 1, Κορντοβάνι 1, Κλατόφσκι 1, Γκρανιολάτι 1, Βούκοβιτς 1.