Ψάρρας: «Ερχόμαστε ως αουτσάιντερ»

Σάκης Ψάρρας

i

© Intime

Ψάρρας: «Ερχόμαστε ως αουτσάιντερ»

Ο Σάκης Ψάρρας χαρακτήρισε τον Μίλωνα αουτσάιντερ στο Final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών.

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά, ο Μίλωνας προκρίθηκε στο Final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό (29/3, 17:00) στον πρώτο χρονικά ημιτελικό της διοργάνωσης της Λάρισας. Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί άλλες δύο φορές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με το τριφύλλι να παίρνει ισάριθμες νίκες.

Ο Σάκης Ψάρρας μιλώντας στη συνέντευξη τύπου χαρακτήρισε την ομάδα του αουτσάιντερ. Ο προπονητής του Μίλωνα, ωστόσο, πρόσθεσε ότι η ομάδα του θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό.

«Η Λάρισα πάντα είναι φιλόξενη σε αθλητικές διοργανώσεις. Εύχομαι να δώσουμε λίγη χαρά στους Θεσσαλούς, από την πρώτη στιγμή είδαμε το θερμό κλίμα και είμαι σίγουρος ότι αύριο θα είναι το ίδιο θερμό το κλίμα στο γήπεδο.

Είμαι βέβαιος ότι η διοργάνωση θα είναι άψογη όπως συμβαίνει πάντα με τις διοργανώσεις της ομοσπονδίας.

  • Δημήτρης Ανδρεόπουλος

Εμείς σαν Μίλωνας είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι για την ονειρική χρονιά που έχουμε φέτος. Είμαστε ευτυχισμένοι που βρισκόμαστε ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος μαζί με άλλους τρεις που είναι πραγματικά από τις μεγαλύτερες ομάδες -αν όχι οι μεγαλύτερες- της χώρας.

Γνωρίζουμε βέβαια και τον ρόλο μας, ότι ερχόμαστε εδώ πέρα ως αουτσάιντερ απέναντι σε τρία μεγάλα φαβορί. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ένα καλό βόλεϊ όπως κάναμε όλη τη σεζόν», είπε ο Σάκης Ψάρρας.

«Καλησπέρα και από εμένα, ευχαριστούμε πολύ για το θερμό καλωσόρισμα στη Λάρισα, αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή και για μένα και για την ομάδα μου να βρισκόμαστε για δεύτερη χρονιά στο final-4 και εύχομαι όλοι να είναι υγιείς και να προσφέρουμε πολύ καλό θέαμα», σημείωσε με τη σειρά του ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ, αρχηγός του Μίλωνα.