Είδε από κοντά την Εθνική πόλο γυναικών ο Βεζένκοφ (gallery)

Σάσα Βεζένκοφ

i

© Intime

Είδε από κοντά την Εθνική πόλο γυναικών ο Βεζένκοφ (gallery)

Sportal newsroom 09:37 - 20.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 20.04.2023

Ο Σάσα Βεζένκοφ παρακολούθησε δια ζώσης τον αγώνα της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών με αντίπαλο την Κίνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν ανάμεσα στους θεατές του αγώνα της Εθνικής πόλο γυναικών με αντίπαλο την Κίνα στο κολυμβητήριο της Βάρης. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού παρακολούθησε από κοντά τη νίκη της Ελλάδας με 13-11 που τη φέρνει πιο κοντά στην πρόκριση στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου. 

Ο Σάσα Βεζένκοφ, όπως είναι γνωστό, διατηρεί δεσμό με τη διεθνή πολίστρια Νικόλ Ελευθεριάδου. Δεν χάνει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά αγώνες της συντρόφου, την οποία στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις. Όπως κάνει άλλωστε κι εκείνη, που έχει βρεθεί αρκετές φορές σε αγώνες της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού. 

Τα νούμερα που λένε την αλήθεια: Η κυριαρχία του Βεζένκοφ και οι κορυφαίοι σε κάθε στατιστική κατηγορία (vids)
EUROLEAGUE

11:08 - 15.04.2023

Τα νούμερα που λένε την αλήθεια: Η κυριαρχία του Βεζένκοφ και οι κορυφαίοι σε κάθε στατιστική κατηγορία (vids)

Συμπληρώθηκαν οι 34 αγωνιστικές της Euroleague, η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε και πέραν από τις ομαδικές επιτυχίες, εμφανίστηκαν τα πρόσωπα που δημιούργησαν ουσία και θέαμα. Σας παρουσιάζουμε τους κορυφαίους των στατιστικών δεδομένων και τις επιδόσεις τους...

Ο 29χρονος μπασκετμπολίστας βρέθηκε στις εξέδρες του κολυμβητήριου της Βάρης. Μαζί του ήταν ο Αντώνης Κατσίκης, team manager της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού και η Σταυρούλα Δουρέκα, συμπαίκτρια της Νικόλ Ελευθεριάδου στη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. 

Η Νικόλ Ελευθεριάδου σημείωσε πέντε τέρματα στην αναμέτρηση. Αναδείχτηκε, μάλιστα, κορυφαία παίκτρια του αγώνα.