Ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες των Εθνικών πρωταθλημάτων χάντμπολ στη μνήμη του Σάσα Ζιβούλοβιτς
i

Σάσα Ζιβούλοβιτς / © φωτογραφία αρχείου Intime

Ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες των Εθνικών πρωταθλημάτων χάντμπολ στη μνήμη του Σάσα Ζιβούλοβιτς

Sportal newsroom 15:17 - 10.02.2023

Η ΟΧΕ αποφάσισε ότι θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες των Εθνικών πρωταθλημάτων χάντμπολ στη μνήμη του Σάσα Ζιβούλοβιτς.

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σάσα Ζιβούλοβιτς θα κρατηθεί σε όλα τα ματς των Εθνικών πρωταθλημάτων χάντμπολ. Παράλληλα, η ΟΧΕ αποφάσισε την αναβολή της αναμέτρησης της Νέας Ιωνίας με τον Κορυδαλλό για τη 14η αγωνιστική της Α1 γυναικών.

Ο Σάσα Ζιβούλοβιτς πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 51 ετών. Ήταν προπονητής της Νέας Ιωνίας, την οποία οδήγησε την Κυριακή στην κατάκτηση του Κυπέλλου γυναικών.

«Με απόφαση της ΔΕΠ/ΟΧΕ θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες των Εθνικών Πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο (11-12/2) στη μνήμη του Ολυμπιονίκη, πρώην διεθνή αθλητή και προπονητή της Νέας Ιωνίας Σάσα Ζιβούλοβιτς.

Επίσης η ΔΕΠ/ΟΧΕ αποφάσισε την αναβολή της προγραμματισμένης αναμέτρηση ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού- ΟΦΝ Ιωνίας για την 14η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Με απόφαση της οικογένειας η Εξόδιος ακολουθία και η ταφή του Σάσα Ζιβούλοβιτς θα τελεστούν στο Μαρούσι, σε ημέρα και ώρα που θα γίνουν γνωστά έως αύριο», αναφέρει η ανακοίνωση της ομοσπονδίας.