Η ομοσπονδία χάντμπολ τίμησε τη μνήμη του Σάσα Ζιβούλοβιτς
i

© Πάρης Σαρηκώστας

Η ομοσπονδία χάντμπολ τίμησε τη μνήμη του Σάσα Ζιβούλοβιτς

Sportal newsroom 19:38 - 13.03.2023

Η ομοσπονδία χάντμπολ δεν ξέχασε τον Σάσα Ζιβούλοβιτς, που πέθανε τον Φεβρουάριο προδομένος από την καρδιά του.

Η ομοσπονδία χάντμπολ τίμησε τη μνήμη του Σάσα Ζιβούλοβιτς. Ο προπονητής της Νέας Ιωνίας έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, προδομένος από την καρδιά του, σε ηλικία 51 ετών. Ο θάνατός του προκάλεσε σοκ σε όλον τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Ζιβούλοβιτς είχε γράψε ιστορία στο ελληνικό χάντμπολ τόσο ως αθλητής όσο και ως προπονητής. Ήταν, μάλιστα, μέλος της Εθνικής ομάδας που έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004. Πριν από τον αγώνα της Εθνικής ομάδας ανδρών με το Βέλγιο, η ομοσπονδία παρέδωσε στον γιο του, Ούρος μία φανέλα της «γαλανόλευκης» με τον αριθμό 13.

«Η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης στο παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας με το Βέλγιο δεν ξέχασε τον Ολυμπιονίκη, Σάσα Ζιβούλοβιτς που «έσβησε» τον περασμένο Φεβρουάριο προδομένος από την καρδιά του.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης ο Πρόεδρος της ΟΧΕ, Κώστας Γκαντής τίμησε τη μνήμη του Σάσα παραδίδοντας τη φανέλα της Εθνικής με το Νο 13 στο γιο του, Ούρος.

Μαζί του και ο πρόεδρος του ΑΣΕΔ, Κωστής Δούκας μιας και ο αείμνηστος Σασα ήταν μέλος της ομάδας των Εκπαιδευτηρίων για περισσότερα από 10 χρόνια», ανέφερε η ομοσπονδία χάντμπολ.