Μετατέθηκε η ρεβάνς του Απόλλωνα Σμύρνης με τη Γαλατά
i

πόλο / © Intime

Μετατέθηκε η ρεβάνς του Απόλλωνα Σμύρνης με τη Γαλατά

Sportal newsroom 17:23 - 06.02.2023

Ο φονικός σεισμός που έπληξε την Τουρκία οδήγησε στη μετάθεση του αγώνα του Απόλλωνα Σμύρνης με τη Γαλατασαράι στη γειτονική χώρα για προημιτελικά του Challenger Cup.

Τη μετάθεση του αγώνα της Γαλατασαράι με τον Απόλλωνα Σμύρνης αποφάσισε η LEN. Οι επικεφαλής του υγρού στίβου στην Ευρώπη προχώρησαν σε αυτή την απόφαση μετά τους φονικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ο δεύτερος προημιτελικός του Απόλλωνα Σμύρνης με τη Γαλατασαράι ήταν προγραμματισμένος για τις 8 Φεβρουαρίου. Η αναμέτρηση θα γίνει στις 18 του ίδιου μήνα. Στον πρώτο αγώνα, η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη είχε επικρατήσει με 9-5 παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης. 

«Οι φονικοί σεισμοί που δυστυχώς έπληξαν τη γειτονική Τουρκία επέφεραν, όπως ήταν αναμενόμενο, και την αναβολή του προγραμματισμένου για μεθαύριο (8/2) αγώνα ρεβάνς του Απόλλωνα Σμύρνης με τη Γαλατασαράι για τα Προημιτελικά του Challenger Cup.

Με σημερινή απόφαση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας (LEN) ο 2ος Προημιτελικός μεταξύ των δύο ομάδων, που θα πραγματοποιηθεί στο κολυμβητήριο «Engin Bora Waterpolo Pool» της Κωνσταντινούπολης, μετατέθηκε για το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου. 

Άπαντες στον Απόλλωνα Σμύρνης εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τα εκατοντάδες θύματα των θανατηφόρων σεισμών στην Τουρκία και τη Συρία και μεταφέρουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης.