Ο Τάιγκερ Γουντς κατηγορείται από την πρώην σύντροφο του για σεξουαλική παρενόχληση

Τάιγκερ Γουντς

i

©SS Youtube

Ο Τάιγκερ Γουντς κατηγορείται από την πρώην σύντροφο του για σεξουαλική παρενόχληση

Κώστας Τσιακλής 12:31 - 07.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:31 - 07.05.2023

Ο Τάιγκερ Γουντς κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από την πρώην σύντροφο του, Έρικα Χέρμαν, η οποία μάλιστα ζητάει και αποζημίωση ύψους 30 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο επαγγελματίας γκόλφερ, Τάιγκερ Γουντς, κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από την πρώην σύντροφο του, Έρικα Χέρμαν. Μάλιστα η ίδια ζητάει και αποζημίωση ύψους 30 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Τάιγκερ Γουντς αντιμετώπιζε κατηγορίες και μήνυση από την πρώην σύντροφο του, Έρικα Χέρμαν, η οποία μόλις τον κατηγόρησε και επίσημα για σεξουαλική παρενόχληση. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνουν τα δικαστικά έγγραφα και διάφορες ιστοσελίδες όπως το Sports Illustrated.

Οι πρώτες αναφορές αυτής της δικαστικής μάχης επιβεβαίωσαν ότι η Έρικα Χέρμαν προσπαθούσε να ακυρώσει μια συμφωνία μη αποκάλυψης, που την έκανε ο Τάιγκερ Γουντς να υπογράψει όταν άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού. H ίδια ισχυρίζεται ότι αυτή η συμφωνία δεν θα πρέπει πλέον να ισχύει εάν υπάρχει σεξουαλική παρενόχληση ή σεξουαλική κακή συμπεριφορά. Ο Γουντς παρουσίασε πρόσφατα απόδειξη αυτής της συφωνίας μέσω του δικηγόρου του όμως οι δικηγόροι της Χέρμαν έχουν ήδη περάσει στην αντεπίθεση.

Με λίγα λόγια, οι δικηγόροι της Χέρμαν τη βοήθησαν να βρει το κενό που ήθελε δίνοντάς της την ιδέα να τον κατηγορήσει για σεξουαλική παρενόχληση όταν ο Γουντς ήταν ακόμα το αφεντικό της. Ο δικηγόρος, Μπέντζαμιν Χόμπας, αναλύει γιατί κατηγορείται ο Τάιγκερ Γουντς στην πιο κάτω κατάθεση του στο δικαστήριο:

«Ο κύριος Γουντς ήταν το αφεντικό της κυρίας Χέρμαν. Ένα αφεντικό που επιβάλλει διαφορετικούς όρους εργασίας στον υπάλληλο του λόγω της σεξουαλικής τους σχέσης. Αυτό είναι σεξουαλική παρενόχληση».

Επίσης, ο Χόμπας εξέθεσε τις τακτικές του Τάιγκερ Γουντς που χρησιμοποιούσε για να χωρίσει με την Χέρμαν, τις οποίες θεωρούσε βάναυσες. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ο Τάιγκερ Γουντς, ο διεθνούς φήμης αθλητής και μια από τις πιο ισχυρές φυσιογνωμίες στον παγκόσμιο αθλητισμό, αποφάσισε να έχει σεξουαλική σχέση με την υπάλληλό του και στη συνέχεια - σύμφωνα με τον ίδιο - την ανάγκασε να υπογράψει συμφωνία μη αποκάλυψης σχετικά με αυτό ή αλλιώς απολυθεί από τη δουλειά της.

Όταν δυσαρεστήθηκε με τη σεξουαλική τους σχέση, την ξεγέλασε για να φύγει από το σπίτι της, την κλείδωσε έξω, της πήρε μετρητά, κατοικίδια και προσωπικά της υπάρχοντα και προσπάθησε να την κάνει να υπογράψει μια διαφορετική συμφωνία».