Σηκώθηκε πανό για τα Τέμπη στη Γλασκώβη

Το πανό που σηκώθηκε για τα Τέμπη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Γλασκώβη

i

©PrtScr

Σηκώθηκε πανό για τα Τέμπη στη Γλασκώβη

Στέλιος Βαρδάκης 09:25 - 04.03.2024

Την εμφάνισή του στη Γλασκώβη και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, έκανε ένα πανό που αφορούσε το δυστύχημα των Τεμπών τη στιγμή της απονομής του Εμμανουήλ Καραλή και ζητούσε να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Ένας χρόνος έχει περάσει από το δυστύχημα στα Τέμπη, το οποίο στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους εντελώς άδικα. Ένα χρόνο μετά και η ελληνική κοινωνία είναι ακόμα συγκλονισμένη από το γεγονός αυτό, ενώ οι πληγές για τις οικογένειες των θυμάτων δεν έχουν ακόμα επουλωθεί.

Έτσι, με την πρώτη ευκαιρία οι Έλληνες δείχνουν την αγανάκτησή τους όσον αφορά το συγκεκριμένο δυστύχημα με διαμαρτυρίες που ζητάνε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Αυτή τη φορά, η διαμαρτυρίες έφτασαν έως και τη Γλασκώβη.

Συγκεκριμένα, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που έλαβε χώρα στην πόλη της Σκωτίας και το Emirates Arena, σηκώθηκε πανό που αφορούσε τα Τέμπη. Μάλιστα, την στιγμή που ο Εμμανουήλ Καραλής ανέβηκε στον βάθρο για να παραλάβει το χάλκινο μετάλλιο, το οποίο κέρδισε στο άλμα επί κοντό με επίδοση 5.85, το συγκεκριμένο πανό έγινε εμφανές και μέσα από τον τηλεοπτικό φακό.

Το μήνυμα που ήταν γραμμένο πάνω του, έλεγε τα εξής: «Βαστάτε γερά. Δεν ξεχνάμε κανέναν. Τέμπη 28.2.23. Ούτε βήμα πίσω. Η δικαίωση είναι κοντά».

Δεν είναι η πρώτη φορά που μέσα από τον αθλητισμό εκφράζονται συναισθήματα που αφορούν τα Τέμπη καθώς με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το δυστύχημα, έκαναν την εμφάνισή τους πολλά πανό και συνθήματα στα γήπεδα της χώρας κάνοντας απόλυτα εμφανές πόσο ευαίσθητη είναι η ελληνική κοινωνία με το συγκεκριμένο θέμα.