Τεντόγλου: «Δεν θα στεναχωριόμουν και να μην έπαιρνα το χρυσό»

Τεντόγλου: «Δεν θα στεναχωριόμουν και να μην έπαιρνα το χρυσό»

Παναγιώτης Κατσαφάδος 21:36 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:41 - 02.03.2024

Μπορεί ο Μίλτος Τεντόγλου να θριάμβευσε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στη Γλασκόβη, όμως ο ίδιος υποστήριξε πως δεν θα στεναχωριόταν ακόμα και αν δεν έπαιρνε το χρυσό.

Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν εξαιρετικός σε μία ακόμα διοργάνωση, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου στη Γλασκόβη, με επίδοση 8,22 μέτρα στο μήκος. Ο ίδιος μπορεί να θριάμβευσε εντούτοις όπως υποστήριξε σε δηλώσεις του δεν θα είχε θέμα ακόμα και αν δεν έφτανε στο εν λόγω επίτευγμα.

«Δεν είχα σχεδιάσει κάτι τρελό. Ήθελαν να κάνω μία επίδοση που μου αρέσει, στα 40-50. Αλλά ο πρωϊνός τελικός ήταν πολύ δύσκολος. Για μένα προσωπικά δυσκολεύτηκα πολύ. Έχω προσπαθήσει να κοιμάμαι και να ξυπνάω νωρίς τις τελευταίες ημέρες, αλλά το σώμα μου δεν λειτούργησε όπως θα ήθελα.

Δεν με ενοχλεί και να έχανα το χρυσό. Έχω τα μάτια μου στραμμένα στο ανοιχτό πρωτάθλημα στίβου», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Μίλτος Τεντόγλου. Μάλιστα, ακολούθησε και ένα αστείο σκηνικό, με τον αθλητή να ρωτά τον καμεραμάν αν είναι οκέι, προκειμένου να κλείσει η σύνδεση.

Tags: