Ο Τεντόγλου εξήγησε γιατί δεν χαιρέτησε τον Παναγιώτη Δημάκο - «Το έκανα για τον παππού μου» (vid)

Μίλτος Τεντόγλου

i

PrtScr

Ο Τεντόγλου εξήγησε γιατί δεν χαιρέτησε τον Παναγιώτη Δημάκο - «Το έκανα για τον παππού μου» (vid)

Κώστας Τόπας 08:28 - 26.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:06 - 26.08.2023

Ο Μίλτος Τεντόγλου εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δεν χαιρέτησε πρώτο τον γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτη Δημάκο.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής και ο προπονητής του Γιώργος Πομάσκι, μαζί με τον γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτη Δημάκο- ο οποίος έσπευσε να χαιρετήσει πρώτος τον Μίλτο Τεντόγλου στο ξενοδοχείο στη Βουδαπέστη, αλλά ο εκείνος επέλεξε να αποφύγει- έδωσαν διευκρινίσεις για το περιστατικό.

«Αυτό το θέμα που έχει δημιουργηθεί δεν έχει καμία βάση και θέλω να σας το εξηγήσουμε», λέει ο Γιώργος Πομάσκι και δίνει τον λόγο στον Μίλτο Τεντόγλου.

«Αυτό που έγινε χθες που δεν χαιρέτησα τον κ. Δημάκο, ο οποίος είναι φίλος μου, και τον ξέρω πολλά χρόνια είναι γιατί είχα να δω τον παππού μου πάνω από δύο χρόνια, ψέματα ένα χρόνο. Ο παππούς μου έχει πρόβλημα υγείας πολύ σοβαρό και ταξίδεψε μέχρι εδώ και ήθελα να του δώσω τη χαρά να τον χαιρετήσω πρώτο και αυτό έκανα.» λέει ο Μίλτος Τεντόγλου για να τον διακόψει ο Παναγιώτης Δημάκος και να προσθέσει «Μα το λες και στο βίντεο».

Επειτα, ο  Μίλτος Τεντόγλου συμφωνεί «Το λέω και στο βίντεο» και διευκρινίζει πως «Το έκανα για τον παππού μου και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο ΣΕΓΑΣ με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είναι πολύ κοντά μας με τους αθλητές και μας βοηθάει συνεχώς», εξήγησε ο Μίλτο Τεντόγλου.