Ποιος είναι ο άνθρωπος της Ομοσπονδίας που απέφυγε ο Τεντόγλου να χαιρετήσει (vid)

Μίλτος Τεντόγλου

i

PrtScr

Ποιος είναι ο άνθρωπος της Ομοσπονδίας που απέφυγε ο Τεντόγλου να χαιρετήσει (vid)

Sportal newsroom 10:02 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:06 - 25.08.2023

Κατά την άφιξή του στο ξενοδοχείο ο Μίλτος Τεντόγλου απέφυγε να δώσει το χέρι του στον Παναγιώτη Δημάκο, τον αρχηγό αποστολής της εθνικής μας ομάδας, που μετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Αποθεωτική υποδοχή επεφύλαξαν τα μέλη της οικογένειας του Μίλτου Τεντόγλου αλλά και της ελληνικής αποστολής στον Παγκόσμιο πρωταθλητή του μήκους. Ο Έλληνας αθλητής επέστρεψε στο ξενοδοχείο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, στην είσοδο ήταν όλα τα μέλη της οικογένειάς του που ταξίδεψαν από τα Γρεβενά στην Βουδαπέστη. Οι γονείς του Μίλτου, η αδερφή του, οι δύο παππούδες του, η γιαγιά του και αρκετοί ακόμη συγγενείς έζησαν από κοντά αυτή τη μεγάλη στιγμή του 25χρονου άλτη.

Ο Τεντόγλου κρατούσε την μπύρα στο χέρι και προπονητές της εθνικής τον σήκωσαν στους ώμους τους για να τον αποθεώσουν. Εκεί, ανάγκασαν τον Γρεβενιώτη πρωταθλητή να πιει μπύρα κι αυτός για να μην τους χαλάσει το χατίρι, ήπιε μια γουλιά κι έπειτα σταμάτησε. Νωρίτερα όμως, κατά την άφιξή του στο ξενοδοχείο ο Μίλτος Τεντόγλου απέφυγε να δώσει το χέρι του σε έναν συγκεκριμένο άνθρωπο. Τον Παναγιώτη Δημάκο.

Πρόκειται για τον Αντιπρόεδρο στη Μεσογειακή Ένωση στίβου (MAU), ο οποίος είναι αρχηγός αποστολής της εθνικής μας ομάδας, που μετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ο Παναγιώτης Δημάκος να περιμένει τον Τεντόγλου για να τον συγχαρεί και τον τελευταίο να τον αποφεύγει προκειμένου να αγκαλιάσει τα συγγενικά του πρόσωπα.