Το τρομερό βλέμμα του Τεντόγλου στην κάμερα που... προμήνυε χρυσό μετάλλιο (vid)

Μίλτος Τεντόγλου

i

PrtScr

Το τρομερό βλέμμα του Τεντόγλου στην κάμερα που... προμήνυε χρυσό μετάλλιο (vid)

Κώστας Τόπας 14:04 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:04 - 02.03.2024

Λίγο πριν «σκαρφαλώσει» στην κορυφή του κόσμου, ο Μίλτος Τεντόγλου έριξε ένα επικό βλέμμα στην κάμερα που... προμήνυε χρυσό μετάλλιο.

Ο Μίλτος Τεντόγλου το έκανε ξανά! Ο Έλληνας άλτης με καλύτερο άλμα στα 8.22 μέτρα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έδειξε… αγριεμένος με το «καλημέρα» και έκανε μεγάλο άλμα στα 8.22μ.Την ίδια επίδοση έκανε και ο Ματία Φουρλάνι, με τους δύο αθλητές να πηγαίνουν χέρι-χέρι σε όλον τον αγώνα. Στο δεύτερο άλμα του ο Τεντόγλου έμεινε λίγο κάτω από τα 8μ., πηδώντας συγκεκριμένα στα 7.94μ.

Στην τρίτη του προσπάθεια, ο Μίλτος Τεντόγλου πήδηξε μακριά και φαινόταν ότι έκανε ένα άλμα γύρω στα 8.30μ. όμως η προσπάθειά του δεν μετρήθηκε, ως άκυρη. Ο άλτης από τα Γρεβενά έκανε δύο ακόμη άλμα πάνω από τα οκτώ μέτρα. Συγκεκριμένα, η πέμπτη προσπάθεια του Έλληνα άλτη μετρήθηκε στα 8.11 μέτρα και η έκτη και τελευταία στα 8.19 μέτρα.

Με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο κλειστού ο Μίλτος Τεντόγλου μπαίνει σε ένα κλειστό κλαμπ αθλητών του μήκους που καταφέρνουν να υπερασπιστούν χρυσό σε παγκόσμιο κλειστού. Ολα τα λεφτά πάντως ήταν το το βλέμμα στην κάμερα που... προμήνυε χρυσό μετάλλιο!