Τσιτσιπάς: «Ήταν μία νίκη που ήθελα να κάνω πολύ καιρό»

Τσιτσιπάς: «Ήταν μία νίκη που ήθελα να κάνω πολύ καιρό»

Sportal newsroom 19:01 - 13.04.2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε περήφανος για τη νίκη που πέτυχε κόντρα στον Γιάνικ Σίνερ και την πρόκριση στον τελικό του τουρνουά του Μόντε Κάρλο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά του Μόντε Κάρλο. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε 6-4, 3-6, 6-4 του Γιάνικ Σίνερ και θα διεκδικήσει τον τρίτο του τίτλο στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε ότι ήταν μία νίκη που έψαχνε καιρό. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας σημείωσε ότι είναι περήφανος για το επίπεδο τένις που έπαιξε.

«Έπαιξα τένις στο υψηλότερο επίπεδο», είπε στην on court συνέντευξη ο Τσιτσιπάς. «O Γιάνικ ήταν ένας εξαιρετικά δύσκολος αντίπαλος και μπορώ να καταλάβω γιατί τα πηγαίνει τόσο καλά φέτος. Είναι πάρα πολύ συνεπής, από τους δυσκολότερους αντιπάλους που χρειάστηκε να αντιμετωπίσω μέχρι τώρα. Δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείς να ξεπεράσεις ένα τέτοιο εμπόδιο και είμαι πολύ περήφανος που τα κατάφερα», πρόσθεσε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.

«Ήταν μια νίκη που ήθελα να κάνω πολύ καιρό. Το ότι μπορώ να παίζω και πάλι σ’ αυτό το επίπεδο μου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση. Όταν δουλεύεις κάθε μέρα σκληρά, αυτά είναι τα παιχνίδια στα οποία στοχεύεις. Ήταν μια καλή μέρα σήμερα, τώρα ελπίζω να έχω μια καλή ανάρρωση, να φρεσκάρω το μυαλό μου και να επιστρέψω δυνατότερος αύριο», κατέληξε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.