Ο Νίκος Νεόφυτος συνεχίζει στον πάγκο του Φλοίσβου

Ο Νίκος Νεόφυτος συνεχίζει στον πάγκο του Φλοίσβου

Με τον Νίκο Νεόφυτο στον πάγκο θα πορευθεί ο Φλοίσβος στην παρθενική του συμμετοχή στη Volley League.

Ο Νίκος Νεόφυτος θα συνεχίσει στον πάγκο του Φλοίσβου. Η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Έλληνα προπονητή, που την οδήγησε στην άνοδο στη Volley League για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο Νίκος Νεόφυτος θεωρείται από τους πλέον έμπειρους Έλληνες προπονητές. Ο Φλοίσβος ανέβηκε στη Volley League αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα της Pre League.

«H διοίκηση του Τ.Α.Α. Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Νεόφυτο για τη θέση του προπονητή και τη σεζόν 2024-25.

«Ευχαριστώ τη διοίκηση του Τ.Α.Α. Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και την αναγνώριση της προσπάθειας που έχουμε κάνει με την άνοδο στη Volley League. Είμαι συγκινημένος που ζω και πάλι αυτές τις μοναδικές στιγμές για έναν επαγγελματία προπονητή όπως είναι η άνοδος στη Volley League. Το έχω νιώσει με τον Φοίνικα, τη Λαμία και την ΑΕΚ. Στόχος μας δεν είναι μόνο η παραμονή αλλά και η καθιέρωση του Φλοίσβου στη Volley League», δήλωσε ο Νίκος Νεόφυτος.

Με τον Νίκο Νεόφυτο προπονητή ο Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου κατάφερε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Pre League και την παρθενική άνοδο στην επαγγελματική κατηγορία.

Ο Νίκος Νεόφυτος για 25 χρόνια ήταν πασαδόρος του ιστορικού Νηρέα Κολωνού και για μία σεζόν του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1985. Κορυφαία στιγμή της επιτυχημένης καριέρας ήταν τα ασημένια μετάλλια με την Εθνική ομάδα Κάτω 19 ετών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 1997 και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 1997.Επίσης έχει 5η θέση στο με την Εθνική Εφήβων σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Σε συλλογικό επίπεδο έχει πανηγυρίσει ανόδους στη Volley League με τον Φοίνικα Σύρου, τον Γ.Σ.Λαμία και την Α.Ε.Κ. ενώ έχει συνεργαστεί με τον Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός και τον Κύζικο Νέας Περάμου όταν αμφότερες αγωνίζονταν στη Volley League.

Έχει κατακτήσει το 1ο Σούπερ Καπ (2012) με τον Α.Ο.Φοίνικα Σύρου και όδηγησε την ομάδα της Σύρου στην 2η θέση της Volley League τη σεζόν 2011-12», αναφέρει η ανακοίνωση του Φλοίσβου.