O Ρέγκο Ρικάρντο MVP της 18ης αγωνιστικής της Volley League

O Ρέγκο Ρικάρντο MVP της 18ης αγωνιστικής της Volley League

Ο Ρέγκο Ρικάρντο Τζούνιορ αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της 18ης αγωνιστικής της Volley League.

Ο Ρέγκο Ρικάρντο Τζούνιορ της Κηφισιάς αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της 18ης αγωνιστικής της Volley League. Ο Βραζιλιάνος ακραίος ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του στη νίκη με 3-2 σετ κόντρα στον Άθλο Ορεστιάδας.

Ο Ρέγκο Ρικάρντο Τζούνιορ Αλεξάντερ με 6,3 στο Index ήταν ο κορυφαίος του αγώνα. Σημείωσε 27 πόντους με 22/34 τελειωμένες επιθέσεις και ποσοστό αποτελεσματικότητας στην επίθεση 65%. Επίσης πήρε 4 άσσους από το σερβίς και 1 πόντο από το μπλοκ. Στην υποδοχή έσπασε όλα τα ρεκόρ καθώς είχε 61 από τις συνολικά 98 υποδοχές που πήρε όλη η ομάδα της Κηφισιάς έχοντας ποσοστά υποδοχής 64% και 23% τέλειες.

Ο Ρέγκο Ρικάρντο Τζούνιορ Αλεξάντερ είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που αναδεικνύεται MVP Βίκος Cola.

Είναι η 34η φορά που παίκτης της Κηφισιάς λαμβάνει διάκριση MVP Βίκος Cola από τότε που η ομάδα ανέβηκε στην Volley League και η δεύτερη για τη σεζόν 2023-24 μετά τον Αντώνη Σπηλιώτη την 12η αγωνιστική.

Ο Ρέγκο Ρικάρντο Τζούνιορ Αλεξάντερ είναι γεννημένος 09/01/1991, έχει ύψος 2.06, αγωνίζεται ακραίος, φοράει τη φανέλα με το Νο 7 και είναι η δεύτερη σεζόν στον Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Η ανακοίνωση της διάκρισης στον Ρέγκο Ρικάρντο Τζούνιορ Αλεξάντερ έγινε από τον προπονητή του Κώστα Χριστοφιδέλη και έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους συμπαίκτες του. Ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αναδείχθηκα πολυτιμότερος παίκτης της 18ης αγωνιστικής της Volley League. Αφιερώνω το βραβείο στο παιδί μου τον Μουρίλιο και τη σύζυγό μου Μιλιάν που βρίσκονται στη Βραζιλία. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο της Κηφισιάς για όλη τη σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει. Η αγωνιστική περίοδος βρίσκεται στην πιο κρίσιμη στιγμή της και εμείς θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Η DREAM TEAM ΒΙΚΟΣ COLA ΤΗΣ 18ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ VOLLEY LEAGUE 2023-24

MVP ΒΙKOΣ COLA 18ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: Ρέγκο Ρικάρντο Τζούνιορ Αλεξάντερ [Βραζιλία] (Α.Ο.Π.Κηφισιάς) (ακραίος)

Πασαδόρος: Ντράγκαν Τράβιτσα [Ιταλία] (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

Διαγώνιος: Ροντρίγκο Οκάμπο [Αργεντινή] (Α.Ο.Καλαμάτα 80)

Κεντρικοί: Γκλάντστοουν Μαγκαλάες [Βραζιλία] (Α.Ο.Π.Κηφισιάς), Μπονάτο Γκουστάβο [Βραζιλία] (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

Λίμπερο: Μενέλαος Κοκκινάκης (Π.Α.Ο.Κ.)

Ακραίοι: Ρέγκο Ρικάρντο Τζούνιορ Αλεξάντερ [Βραζιλία] (Α.Ο.Π.Κηφισιάς), Αξέλ Τρούχτσεφ [Γαλλία] (Π.Α.Ο.Κ.)