Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου ανδρών
i

© Intime

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου ανδρών

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών.

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στα ημιτελικά του Final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών. Όπως ανέδειξε η κλήρωση η ομάδα του Πειραιά, που κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα, θα παίξει με τους Θεσσαλονικείς, που την περασμένη σεζόν είχαν κατακτήσει το Κύπελλο.

Ο ημιτελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ είναι μία επανάληψη του περσινού τελικού Κυπέλλου στο Final 4 που έγινε στην Καλαμάτα. Τότε, η ομάδα της Θεσσαλονίκης αν και είχε χάσει το πρώτο σετ, πήρε τη νίκη με 3-1 σετ λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Challenge Cup από τον Ολυμπιακό.

Τη φετινή σεζόν, οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί ήδη τρεις φορές. Ο Ολυμπιακός μετράει δύο νίκες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα (3-0, στο Ρέντη, 3-1 στη Θεσσαλονίκη). Ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, επικράτησε 3-2 σετ στον τελικό του Σούπερ Καπ που έγινε στην έδρα του Ολυμπιακού και κατέκτησε το τρόπαιο.

Ο δεύτερος ημιτελικός θα γίνει ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Μίλωνα. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Το τριφύλλι μέτρησε αμφότερες νίκες χωρίς απώλεια σετ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο, που είναι η καλύτερη στην ιστορία της.

Οι αγώνες θα γίνουν 29-31 Μαρτίου στη Λάρισα. Οι ακριβείς ημέρες και ώρες θα ανακοινωθούν αργότερα μετά από συνεννόηση με τη Δημόσια Τηλεόραση που θα μεταδώσει τους αγώνες.

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα (Τετάρτη 13/3) στα γραφεία της ΕΟΠΕ η κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών του Final-4 του Κυπέλλου ανδρών που θα διεξαχθεί το διάστημα 29-31 Μαρτίου στη Λάρισα.

Τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι τα εξής:

Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΟΝΣ Μίλων

Η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής του Final 4 και η σειρά των ημιτελικών θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από την ΕΟΠΕ μετά από συνεννόηση με την ΕΡΤ που θα μεταδώσει τους αγώνες», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ.