Η Ιωάννα Πολυνοπούλου MVP της 21ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών

Η Ιωάννα Πολυνοπούλου MVP της 21ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών

Η Ιωάννα Πολυνοπούλου αναδείχτηκε πολυτιμότερη παίκτρια της 21ης αγωνιστική της Volleyleague γυναικών.

Η Ιωάννα Πολυνοπούλου ήταν η καλύτερη παίκτρια της 21ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών. Η Ελληνίδα κεντρική του ΠΑΟΚ ήταν η κορυφαία της ομάδας της στη νίκη με 3-2 σετ κόντρα στο Μαρκόπουλο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο αφού έχανε 2-0 σετ, αλλά στη συνέχεια έκανε την ανατροπή και πήρε ένα πολύτιμο δίποντο.

Με την νίκη αυτή ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε μία θέση για τα πλέι οφ και το μόνο που απομένει είναι να μάθει την τελική του κατάταξη με την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

Η Ιωάννα Πολυνοπούλου γεννήθηκε στις 9 Απριλίου 1995 στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε το βόλεϊ το 2008 στη Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου. Το 2014 μετακόμισε στους Μακεδόνες Αξιού, όπου έκατσε μέχρι το 2018 που πήρε μεταγραφή για τον Π.Α.Ο.Κ., στον οποίο αγωνίζεται μέχρι σήμερα.

Είναι η τρίτη φορά που η Ιωάννα Πολυνοπούλου αναδεικνύεται KYANA MVP.

Με αφορμή την κατάκτηση του βραβείου της πολυτιμότερης αθλήτριας η Ιωάννα Πολυνοπούλου δήλωσε: «Ήταν πολύ σημαντική νίκη γιατί χρειαζόμασταν τους βαθμούς για να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται ενόψει και των πλέι οφ. Χαίρομαι διπλά που αυτή η νίκη συνδυάστηκε και με μία διάκριση. Το αφιερώνω στις συμπαίκτριές μου και στο προπονητικό επιτελείο. Το βόλεϊ είναι ομαδικό άθλημα και όλα εξαρτώνται από την ομαδική δουλειά».

Η κορυφαία επτάδα της 21ης αγωνιστικής

Πασαδόρος: Ευαγγελία Τάνη (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.) 3π. (1/2 επ., 2 μπλοκ).

Διαγώνια: Τζούλι Ολιβέιρα (Α.Σ. Άρης) 14π. (12/22 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ).

Κεντρικές: Ιωάννα Πολυνοπούλου (Π.Α.Ο.Κ.) 20π. (15/24 επ., 2 άσσοι, 3 μπλοκ), Λεαντρά Ολινγκά (Ηλυσιακός Α.Ο.) 10π. (5/10 επ., 5 μπλοκ).

Ακραίες: Φαίη Μπακοδήμου (Ηλυσιακός Α.Ο.) 25π. (22/54 επ., 3 μπλοκ, 39% υπ. - 13% άριστες), Βίκυ Σαβάρ (Α.Ο. Θήρας) 18π. (16/36 επ., 2 μπλοκ, 40% υπ. - 28% άριστες).

Λίμπερο: Μαρτίνα Ξανθοπούλου (Π.Α.Ο.Κ.) (65% υπ. - 53% άριστες).