ΠΑΟΚ: Χαμόγελα για Μιχαηλίδη-στα πιτς ο Τσιγγάρας

Γιάννης Μιχαηλίδης

i

© Intime

ΠΑΟΚ: Χαμόγελα για Μιχαηλίδη-στα πιτς ο Τσιγγάρας

Όσα έγιναν στην προπόνηση των παικτών του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ο Χάρης Τσιγγάρας μετά τον τραυματισμό του στη χθεσινή 21/3 προπόνηση του ΠΑΟΚ δεν συμμετείχε σε αυτή της Παρασκευής 22/3.

Ο Έλληνας χαφ γύρισε το πόδι του σε ανύποπτη στιγμή και παρά το γεγονός πως το θέμα του είναι διαχειρίσιμο κρίθηκε προτιμότερο να μη καταπονηθεί και έτσι έμεινε στο γυμναστήριο μαζί με τους Μπάμπα-Οζντόεφ (θέμα σε δικέφαλο και τετρακέφαλο) και Τροστ Εκόνγκ.

Όσον αφορά τον Γιάννη Μιχαηλίδη συνεχώς ανεβαίνει και συμμετέχει όλο και σε μεγαλύτερα κομμάτια του προγράμματος των υπολοίπων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η επιθετική τακτική βρέθηκε σε πρώτο πλάνο στην προπόνηση της Παρασκευής (22.03) στη Νέα Μεσημβρία.

Οι παίκτες μετά την απαραίτητη προθέρμανση και κάποιες παρτίδες rondo, δούλεψαν με τον προπονητή στην ανάπτυξη, την κυκλοφορία και τις εκτελέσεις, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έκαναν και πρακτική εφαρμογή, μέσα από οικογενειακό διπλό.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης έβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά στο γήπεδο, μόνος προπονήθηκε ο Ζόαν Σάστρε , ενώ οι Τσιγγάρας , Οζντόεφ , Μπάμπα και Τρόοστ-Εκόνγκ έκαναν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Το τεχνικό επιτελείο έδωσε ρεπό στους παίκτες για το Σαββατοκύριακο και η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις τη Δευτέρα (25.03) στο γήπεδο της Τούμπας στις 17:00.