«Σοκ» στην Μπριζ: Χωρίς τον Μινιολέ στα ματς με τον ΠΑΟΚ!

Μινιολέ

i

© PrtScr

«Σοκ» στην Μπριζ: Χωρίς τον Μινιολέ στα ματς με τον ΠΑΟΚ!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:44 - 21.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:45 - 21.03.2024

Αρκετά σοβαρός αποδείχτηκε όπως όλα δείχνουν ο τραυματισμός του Σιμόν Μινιολέ, ο οποίος αναμένεται να απουσιάσει από τα ματς με τον ΠΑΟΚ.

Πλήγμα για την Μπριζ ενόψει ΠΑΟΚ!

Ο πρόσφατος τραυματισμός του Σιμόν Μινιολέ αποδείχτηκε αρκετά σοβαρός, με τον Βέλγο γκολκίπερ να απουσιάζει όπως όλα δείχνουν από τις αναμετρήσεις κόντρα στον ΠΑΟΚ για τους «8» του Conference League. Θυμίζουμε πως ο ίδιος στο 10ο λεπτό του ματς με τη Σιντ Τρούιντεν, ένιωσε ενοχλήσεις και ζήτησε αλλαγή, με τον Γιάκερς να περνάει στη θέση του.

Από την αρχή φάνηκε πως πρόκειται για ένα μυϊκό πρόβλημα και οι εξετάσεις που έγιναν, έδειξαν το μέγεθος της ζημιάς.

Δεδομένου λοιπόν ότι εκτιμάται πώς υπέστη υποτροπή, ο τερματοφύλακας της Μπριζ τίθεται νοκ-άουτ για το προσεχές διάστημα, με τη σχετική ενημέρωση να αναφέρει:

«Ο Σιμόν Μινιολέ τραυματίστηκε στον αγώνα με την Σιντ Τρούιντεν το απόγευμα της Κυριακής. Οι εξετάσεις του έδειξαν πως ο τραυματισμός του θα τον κρατήσει εκτός για αρκετές εβδομάδες. Περαστικά».

«Έσπασε» τη σιωπή του ο Ντέιλα: «Δεν κρατάω κακία - Στόχος της Μπριζ η πορεία στο Conference League»

Μπορεί πρόσφατα να ήρθε η πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League, ωστόσο η κατάσταση που επικρατεί στην Μπριζ δεν μοιάζει η ιδανικότερη!

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ γνώρισε πριν μερικά 24ωρα ήττα «σοκ» από τη Σιντ Τρούιντεν (2-1), με αποτέλεσμα ο Ρόνι Ντέιλα να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας.

Ο ίδιος φαίνεται να «πλήρωσε» το γεγονός πως η ομάδα του Βελγίου αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων στη μάχη του τίτλου, μένοντας στο -19 από την κορυφή με τη λήξη της κανονικής διάρκειας.

Με αφορμή την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Μπριζ, ο Ρόνι Ντέιλα παραχώρησε συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στην εφημερίδα «Nieuwsblad» κι «έσπασε» τη σιωπή του.

Ο ίδιος μίλησε για τους φετινούς στόχους του συλλόγου, το Conference League και το παρασκήνιο του «διαζυγίου».

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Θέλουμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό στο Conference League και εγώ ήμουν πεπεισμένος ότι είναι πιθανό να συμβεί. Ούτε στο Πρωτάθλημα είχαν τελειώσει τα πάντα. Εύχομαι στον καθένα το καλύτερο. Ο καθένας πιστεύει ότι ο τρόπος με τον οποίο κάνει τα πράγματα είναι ο πιο σωστός. Απλά σκεφτόμασταν διαφορετικά. Δεν έχω κάποια δυσαρέσκεια, αποδέχομαι το πεπρωμένο μου, δεν κρατάω κακία. Εύχομαι τα καλύτερα για όλο τον σύλλογο. Παραμένω ο Νο 1 οπαδός της ομάδας. Δεν θα μετανιώσω ποτέ για την απόφασή μου να έρθω στην Μπριζ, έμαθα πολλά, έκανα πολλούς φίλους».

Απρόοπτο με Τσιγγάρα στον ΠΑΟΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:26 - 21.03.2024

Απρόοπτο με Τσιγγάρα στον ΠΑΟΚ

Ο Χάρης Τσιγγάρας δεν πήρε μέρος στην πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, λόγω ενός μικρού τραυματισμού. Παράλληλα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου έκανε δώρο μισό… ρεπό στους ποδοσφαιριστές του.

Για το αν έπαιξε σημαντικό ρόλο η αποχώρηση του CEO, Βινσέντ Μαναέρτ: «Ήταν πολύ σημαντικός για το κλαμπ, με την αποχώρησή του χάθηκε όλη η αθλητική γνώση. Ήταν ο σύνδεσμος μεταξύ των παικτών και του υπόλοιπου συλλόγου. Μου έλειψε, τελικά όλα έγιναν λόγω αποτελεσμάτων και όχι της προόδου της ομάδας. Ήθελα να τελειώσω την σεζόν με καλό τρόπο αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία».