Μεγάλη πρόκριση για τα Χανιά κόντρα στον ΠΑΟΚ
i

Χανιά - ΠΑΟΚ/©intime

Μεγάλη πρόκριση για τα Χανιά κόντρα στον ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 20:05 - 11.01.2023

Τα Χανιά επιβλήθηκαν με 11-10 του ΠΑΟΚ και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του κυπέλλου πόλο ανδρών.

Τα Χανιά πήραν σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου πόλο ανδρών. Η ομάδα της Κρήτης επικράτησε με 11-10 του ΠΑΟΚ σε νοκ άουτ αγώνα και πήραν το εισιτήριο για την οκτάδα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο στο πρώτο μισό του αγώνα και μέχρι τις αρχές του τρίτου οκτάλεπτου, όταν και προηγήθηκαν με 7-5. Οι Κρητικοί στη συνέχεια βελτιώθηκαν σε όλους τους τομείς και έκαναν την αντεπίθεσή τους.

Ο Χαριτάκης σκόραρε για το 11-8, περίπου επτά λεπτά πριν από το φινάλε. O ΠΑΟΚ βρήκε δίχτυα στη συνέχεια για το 11-9 με τον Πολυμέρη Προσινικλή, ενώ ο Χαραλαμπόπουλος με ακόμη ένα γκολ σε παραπάνω μείωσε σε 11-10, στο 1:15 πριν από τη λήξη, με τον ΠΑΟΚ να μην καταφέρνει να ισοφαρίσει στα τελευταία δευτερόλεπτα. Ο κορυφαίος για τα Χανιά ήταν ο Α. Σολεϊμανιπάκ με τέσσερα τέρματα.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΠΑΟΚ DOMUS ERGO 11-10 

Οκτάλεπτα: 2-3, 3-3, 5-2, 1-2. 

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούσης, Αποστολάκης, Χαριτάκης 2, Ντα Σίλβα, Σολεϊμάνιπακ 4, Σπάχιτς 2, Μαζοκοπάκης 1, Χατζηκυριακάκης 1, Νικολαΐδης 1, Σάχου. 

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σάλεχ, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν. 1, Καλαργυρός, Κεχαλάρης, Μιλάρντοβιτς 2, Τσολακούδης 1, Χαραλαμπόπουλος 4, Προσινικλής Π. 1, Κόουπμαν 1, Κουγιούνης, Αλειφτήρας.