Η Χόλι Σόντερς ετοιμάζει το πιο προκλητικό πρωτάθλημα στην ιστορία παρά την σθεναρή αντίσταση του twitter (vid)
i

©holly.sonders/instagram

Η Χόλι Σόντερς ετοιμάζει το πιο προκλητικό πρωτάθλημα στην ιστορία παρά την σθεναρή αντίσταση του twitter (vid)

Κώστας Τσιακλής • 16:15 - 21.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Η Χόλι Σόντερς αποφάσισε να δημιουργήσει το πιο καυτό πρωτάθλημα στην ιστορία του αθλητισμού, με μοντέλα του instagram και του OnlyFans να διαγωνίζονται με τα απολύτως απαραίτητα. Το twitter πάντως έριξε τη σελίδα που είχε ήδη χιλιάδες ακόλουθους,

Η πρώην παρουσιάστρια του Fox Sports και του Golf Channel, Χόλι Σόντερς, θέλει να δημιουργήσει το πιο καυτό πρωτάθλημα στην ιστορία με μοντέλα του instagram και του OnlyFans να διαγωνίζονται σε διάφορα αθλήματα με τα απολύτως απαραίτητα. Η διοργάνωση δεν έχει δημιουργηθεί ακόμα και το twitter έχει ήδη κατεβάσει τη σελίδα της.

Η σύντροφος του θρύλου του μποξ, Όσκαρ Ντε Λα Χόγια, λοιπόν θέλει να ταράξει τα νερά στο χώρο του αθλητισμού. Η πρώην παρουσιάστρια του Fox Sports και του Golf Channel θέλει να δημιουργήσει το πιο καυτό πρωτάθλημα στην ιστορία αφού το πλάνο είναι στη διοργάνωση να αγωνίζονται μοντέλα από το instagram και το OnlyFans σε διάφορα αθλήματα. Μερικά από αυτά φημολογείται ότι είναι το μπάσκετ, το τένις και το μπόουλινγκ.

Πάντως τα πράγματα δεν ξεκίνησαν και με τον καλύτερο τρόπο αφού το twitter έριξε ήδη τη σελίδα του πρωταθλήματος, πριν καν αυτό ξεκινήσει. Η Χόλι Σόντερς αντέδρασε στην εξέλιξη αυτή και κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι από μόνο του αυτό αποδεικνύει πόσο καυτό θα είναι το πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί πως στη σελίδα υπήρχαν περίπου 3,000 ακόλουθοι.

Ποια ήταν η εντυπωσιακή κοπέλα με το ροζ σύνολο στην παρουσίαση του Μεσι (vids)
REST OF THE WORLD

10:12 - 17.07.2023

Ποια ήταν η εντυπωσιακή κοπέλα με το ροζ σύνολο στην παρουσίαση του Μεσι (vids)

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να αποθεώθηκε από τους χιλιάδες οπαδούς που κατέκλυσαν το γήπεδο της Ίντερ Μαϊάμι για να τον υποδεχθούν, ωστόσο η παρουσιάστρια Μελίσα Ορτίζ ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση.

Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Το Exposed Sportz δεν έχει καν κυκλοφορήσει ακόμα... και τόσες πολλές σύζυγοι ανέφεραν ήδη τον λογαριασμό μας στο Twitter, που έκλεισε. Συμβουλή: αυτό δεν θα εμποδίσει τους συζύγους σας να παρακολουθούν. Υπάρχει πλήρες πορνό στο Twitter και κλείνουμε εμείς; Αυτό αποδεικνύει πόσο καυτό θα είναι αυτό το πρωτάθλημα. ΤΟ ΑΓΑΠΩ».

Tags: