Η ζωή της Τζίνι Μπουσάρ 9 χρόνια μετά τον τελικό του Wimbledon
i

© Instagram

Η ζωή της Τζίνι Μπουσάρ 9 χρόνια μετά τον τελικό του Wimbledon

Sportal newsroom 20:36 - 11.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:37 - 11.07.2023

Η φωτογράφηση στο Sports Illustrated και το ραντεβού με έναν θαυμαστή ήταν τα highlights της Τζίνι Μπουσάρ, μετά την εκπληκτική της πορεία στο Wimbledon του 2014.

Η Τζίνι Μπουσάρ συστήθηκε στον κόσμο του τένις το 2014. Σε ηλικία 20 ετών τότε, η τενίστρια από τον Καναδά έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Australian Open και του Roland Garros αλλά και στον τελικό του Wimbledon όπου ηττήθηκε από την Πέτρα Κβίτοβα.

Η Μπουσάρ ανέβηκε τότε μέχρι το Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης. Άπαντες μιλούσαν για το νέο μεγάλο αστέρι του τένις, ωστόσο η αγωνιστική της καριέρα πήρε την κάτω βόλτα.

Οι διαδοχικοί τραυματισμοί δεν επέτρεψαν στην Μπουσάρ να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο. Είναι χαρακτηριστικό ότι έφτασε μέχρι τον τρίτο γύρο του Roland Garros το 2020 και έκτοτε δεν έχει βρεθεί στο κυρίως ταμπλό κάποιου major.

Η Τζίνι Μπουσάρ, όμως δεν τα έβαψε μαύρα. Αντίθετα, απασχόλησε αρκετές φορές τα ξένα ΜΜΕ. Το 2018 η τενίστρια από τον Καναδά είχε φωτογραφηθεί με μαγιό για το ειδικό τεύχος του Sports Illustrated. Σε εκείνη τη συνέντευξη η Τζίνι Μπουσάρ είχε παραδεχθεί ότι είχε στα πλάνα της το μόντελινγκ, όταν θα τελείωνε η καριέρα της στο τένις.

«Το πιο σημαντικό πράγματα για εμένα είναι το τένις, που παραμένει προτεραιότητά του. Είναι κάτι που αγαπώ και μου αρέσει να κάνω», είχε παραδεχθεί η Τζίνι Μπουσάρ το 2018. «Ξέρω, όμως, ότι έχω κι άλλες επιλογές που κρατάω πίσω αφού αυτήν την στιγμή δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο πέραν του τένις. Είμαι επικεντρωμένη στο να ανακτήσω τη βαθμολογία μου στην παγκόσμια κατάταξη και το μόντελινγκ μπορεί να είναι μία επιλογή όταν αποσυρθώ», είχε πει η τενίστρια από τον Καναδά.

Η Τζίνι Μπουσάρ έγινε viral κατά το παρελθόν όταν είχε χάσει στοίχημα και είχε βγει για δείπνο με έναν θαυμαστή της. Η τενίστρια είχε πει το 2017 ότι οι Atlanta Falcons θα επικρατήσουν των New England Patriots στο Super Bowl εκείνη τη χρονιά.

Ένας θαυμαστής της στο twitter τη ρώτησε αν θα μπορούσαν να βγουν ραντεβού αν οι Patriots επικρατούσαν στον αγώνα. Η τενίστρια συμφώνησε και τήρησε τον λόγο της με το ιδιότυπο ζευγάρι να εμφανίζεται μαζί αρκετές φορές, ακόμη και σε αγώνα του NBA.

Οι θαυμαστές της Τζίνι Μπουσάρ ανέφεραν ότι εν λόγω θαυμαστής είναι ο «πιο τυχερός άνδρας του κόσμου». Η τενίστρια, πάντως, ανέφερε ότι δεν έγινε κάτι παραπάνω μεταξύ τους.

Tags: