Η ζωή μετά τον Μίροτιτς: Το όνομα – έκπληξη για τη θέση «4»  στην Μπαρτσελόνα

Νίκολα Μίροτιτς

i

Euroleague

Η ζωή μετά τον Μίροτιτς: Το όνομα – έκπληξη για τη θέση «4» στην Μπαρτσελόνα

Νίκος Καλαμπάκας 20:29 - 11.07.2023

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει να βρει τρόπο ώστε να λύσει το συμβόλαιο του Νίκολα Μίροτιτς, όμως σύμφωνα με τους Ισπανούς έχει καταλήξει ήδη στον αντικαταστάτη του.

Την ώρα που η Μπαρτσελόνα ψάχνει να βρει τρόπο να λύσει το συμβόλαιο του Νίκολα Μίροτιτς, οι υπεύθυνοι της ομάδας συνεχίζουν να στελεχώνουν το ρόστερ της για τη νέα σεζόν.

Η Καταλανική «Sport» σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι οι «μπλαουγκράνα» έχουν ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Μαυροβούνιου.

Μετά τη συμφωνία της με τον Ουίλι Ερνάνγκομεζ, η ομάδα της Βαρκελώνης φορτσάρει προκειμένου να καλύψει τα κενά της. Ακολούθησε ο Τζόλε Πάρα, ενώ έχει καταθέση πρόταση και στον Χουάντσο Ερνάνγκομεζ, αδερφό του Ουίλι, προκειμένου να καλύψει το κενό στη θέση «4». \

Σε περίπτωση που ο παίκτης δεν συμφωνήσει με τους Καταλανούς, το plan B είναι ήδη τέλεια σχεδιασμένο. Η Μπάρτσα έχει ήδη μιλήσει με τον Λουκ Σίκμα, παίκτης που τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στην Euroleague, αφού παρά την ηλικία (34 ετών) παρουσιάζει συνεχώς βελτίωση στο παιχνίδι του. Για τον παίκτη ενδιαφέρον έχουν δείξει κι άλλες ομάδες, όπως η Μπούργος και η Τενερίφη. 

Η συμφωνία με τον παίκτη έχει κλείσει εδώ και καιρό και η καταλανική ομάδα δεν την θέτει σε ισχύ αφού έχει ως προτεραιότητα τον Ερνάνγκομεζ. Αυτός είναι ο παίκτης που θέλει πραγματικά η ομάδα για να καλύψει το κενό στη θέση του πάουερ φόργουορντ και ο Σίκμα αναμένεται να γίνει κάτοικος Βαρκελώνης μονάχα εφόσον δεν ευδοκιμήσει η προσπάθεια που γίνεται για τον Ισπανό...

Φυσικά, για να υπάρχουν οριστικές εξελίξεις, θα πρέπει όπως σας γράψαμε στην αρχή να αποδεσμευτεί ο Μίροτιτς, το συμβόλαιο του οποίου είναι το πιο ακριβό στην Ευρώπη, γεγονός που α[ποτελεί «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.