Ντρισμπιώτη και Παπαμιχαήλ νίκησαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βάδην

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

i

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη/ ©Intime

Ντρισμπιώτη και Παπαμιχαήλ νίκησαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βάδην

Πολύ καλές εμφανίσεις και νίκες για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και τον Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στα 20χλμ. βάδην και στα 35χλμ. αντίστοιχα.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πραγματοποίησε μία ακόμα σπουδαία εμφάνιση. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ευρώπης διένυσε την απόσταση σε 1 ώρα 31.11 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην στο Άστρος Κυνουρίας. 

Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο αγώνισμα έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της τόσο για το Παγκόσμιο της Βουδαπέστης όσο και για τους Ολυμπιακούς του 2024 και οι αγώνες που συμμετέχει αυτή την εποχή είναι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη διοργάνωση του Αυγούστου.

Ο Τεντόγλου ζήτησε από τους δημοσιογράφους μόνο αθλητικές ερωτήσεις, αλλά εκείνοι τον ρώτησαν για τη σχέση του (vid)
ΣΠΟΡ

10:34 - 07.03.2023

Ο Τεντόγλου ζήτησε από τους δημοσιογράφους μόνο αθλητικές ερωτήσεις, αλλά εκείνοι τον ρώτησαν για τη σχέση του (vid)

Ο Μίλτος Τεντόγλου δυσανασχέτησε με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων κατά την άφιξη του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ (ΑΟ Μυκόνου) αγωνίστηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην. Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής, λίγες ώρες μετά την επιστροφή του από την Κολομβία, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του έδωσε τον δικό του αγώνα στο Άστρος Κυνουρίας. 

Τερμάτισε σε 1 ώρα 28.24 και πανηγύρισε την νίκη. Ο Έλληνας αθλητής, με αυτό τον τρόπο διπλασίασε τις νίκες του στη σεζόν, αφού επικράτησε πριν λίγες εβδομάδες και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 35χλμ. βάδην. Η πρώτη διοργάνωση στην οποία ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ θα κυνηγήσει έναν χρόνο κοντά στις επιδόσεις του είναι το Βαλκανικό Πρωτάθλημα.